billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Kansas Lufthavn

Hjem > Billeje USA > Kansas Lufthavn

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kansas Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Kansas Lufthavn miniguide

Billeje Kansas Lufthavn

Biludlejning Kansas Lufthavn

Kansas City International Airport (MCI) Honolulu Lufthavn, 32 km nordvest for Kansas City .Der er en bus mellem lufthavnen og Kansas City. Alamo, National Car, Avis, Budget, Dollar, Payless, Enterprise, Hertz og Thrifty biludlejningsselskaber er dem, er til stede i lufthavnen. 

I 2008 passagerer besøger 10.469.892 lufthavnen. 10 forskellige flyselskaber tilbyder rejser til 50 forskellige destinationer i USA . Lufthavnen er et knudepunkt for Midwest Airlines og dets placering i midten af det nordamerikanske kontinent, der er mange flyselskaber, der flyver her.

Kansas Lufthavn har et godt udvalg af caféer, barer, restauranter og butikker. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, business center, bank og posthus. Marriott Hotel ligger på selve lufthavnen, mens der er flere hoteller i nærheden.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte