billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Killeen

Hjem > Billeje USA > Killeen

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Killeen inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Killeen miniguide

Billeje Killeen

Biludlejning Killeen

Killeen er beliggende i den amerikanske stat Texas, og tilhører amtet Bell Amt. Byen har ca 112.000 indbyggere (2008), og er geografisk beliggende 96 km nord for Austin, hovedstaden i staten.

 

Killeen blev grundlagt i 1882, og er i dag bedst kendt for den militære base Fort Hood - som er en af de største i USA - med ca 40.000 soldater.Som et kuriosum kan det nævnes, at Elvis Presley engang var stationeret på Fort Barndom, og boede i Killeen for en kortere periode.

 

De fleste af byens kulturelle arrangementer finder sted på "Killeen Civic og Conference Center" - der råder over mere end 2000 besøgende.

 

En familie attraktion i Killeen er vandland beliggende i Lion's Club Park. Der er blandt andet vandrutchebaner, en klatrevæg og svømmehal.

 

Ellers byen golfbane, tennisbaner, shopping center og flere parker og grønne områder.

 

Byen har en lille lufthavn - Killeen Fort Hood Regional Airport - ligger 14 km sydvest for centrum. Herfra er der direkte fly til Dallas, Houston og Atlanta.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte