billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Miami Lufthavn

Hjem > Billeje USA > Miami Lufthavn

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Miami Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Miami Lufthavn miniguide

Billeje Miami Lufthavn

Biludlejning Miami Lufthavn

Miami International Airport (MIA) er placeret 14 km nordvest for Miami .Det går både metro og bus mellem lufthavnen og Miami. Ud over flere lokale biludlejningsfirmaer er Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National, Payless, at Royal leje en bil og Thrifty finde i lufthavnen. Disse er placeret i nærheden af bagage seler.

 

Miami Airport er en meget vigtig forbindelse mellem Nord-og Sydamerika i form af både direkte flyvninger og overførsler. 34.063.531 passagerer besøgte lufthavnen i 2009. I 2009 var det en af de lufthavne i USA , der havde det meste af afgange og ankomster til internationale destinationer.

Udvælgelsen af barer, caféer, restauranter og butikker er meget gode til Miami Lufthavn. Andre faciliteter inkluderer et kapel, kunstgalleri, hår salon, bank, trådløst internet, posthus og apoteker. Miami International Airport Hotel er beliggende på lufthavnen, en konvention center.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte