billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Minneapolis

Hjem > Billeje USA > Minneapolis

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Minneapolis inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Minneapolis miniguide

Billeje Minneapolis

Biludlejning Minneapolis

Minneapolis er den største by i staten Minnesota i USA , og har 388.000 indbyggere (2008).Beliggende på Mississippi-floden og er en økonomisk,   kommercielle og industrielle center.Minneapolis er også en vigtig transport hub.

 

15 km øst for Minneapolis er statens hovedstad St. Paul. De to byer har i de seneste år vokset til et sammenhængende storbyområde, og kaldes "Twin Cities" - Twin Cities. Dette byområde har ca 3,5 millioner indbyggere (2008).

 

Minneapolis er kendt for sine mange søer, herunder Lake Minnetonka - som er et populært rekreativt område.

 

Byen har flere kulturelle attraktioner, herunder Weisman Art Museum, som er en varieret kunstmuseum og en arkitektonisk vartegn. Walker Art Center er et besøg værd, som også har en dejlig udendørs skulpturpark med 40 permanente kunstværker. I nærheden ligger også den smukke Basilica of Saint Mary - Amerikas første basilika i 1926.

 

Minneapolis har gode indkøbsmuligheder, og byens "Mall of America er landets største indkøbscenter med over 500 butikker og restauranter. Centret har også en indendørs forlystelsespark.

 

To hovedveje forbinder Minneapolis med resten af landet - Interstate 94, der kører øst / vest og Interstate 35, som løber nord / syd.

 

../usa/minneapolis-lufthavn.php">Byens lufthavn -   Minneapolis - Saint Paul International Airport - ligger 21 km syd for centrum.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte