billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning New York

Hjem > Billeje USA > New York

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i New York inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

New York miniguide

Billeje New York

Biludlejning New York

New York er USA's største by.Det er beliggende på det nordamerikanske østkyst, i staten med det samme navn.   Den   8.500 tusind mennesker lever i New York (ca. 20 millioner i hovedstadsområdet).Byen er opdelt i fem bydele, Manhattan er der, hvor "hjerte". De andre er Brooklyn, Bronx og Staten Island

 

New York, som er en af verdens ledensde metropoler, har alt, hvad der kunne være af storbyens attraktioner. Blandt de mest kendte er skyskrabere, især i Manhattan.Her finder vi nogle af verdens højeste bygninger: Empire State Building (381 m), Bank of America, (370 m), Chrysler Building (319 m) og New York Times Building (319 m).

Indtil den fatale dato 11 / 9 2001, dog i World Trade Center (WTC) - med sine 417 m - langt den største. I dag er mange valfartede til ruinerne site "Ground Zero", mindesmærket anlæg, hvor WTC tårnene stod. En ny tårn er planlagt på samme sted - Freedom Tower - der bliver til 541 m høj, og er planlagt afsluttet i 212

 

Ellers følgende omtale af de berømte seværdigheder i New York: Statue of Liberty på Freedom Island i den sydlige spids af Manhattan, Broadway, Times Square, Central Park, Chinatown og Little Italy.

 

New York (og USA's) største lufthavn - John F. Kennedy International Airport - beliggende i bydelen Queens.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte