billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Newark Lufthavn

Hjem > Billeje USA > Newark Lufthavn

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Newark Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Newark Lufthavn miniguide

Billeje Newark Lufthavn

Biludlejning Newark Lufthavn

Newark Liberty International Airport (EWR) ligger 3 miles syd for Newark og 26 km sydvest for New York City .Det kører både busser og tog mellem lufthavnen og Newark samt til andre byer i området. De biludlejningsselskaber er til stede i lufthavnen Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National.

32.825.570 passagerer standsede ved Newark Lufthavn i 2009. De 5 mest populære internationale destinationer er (2009) London ,Paris ,Toronto ,Tel Aviv og../nederland/amsterdam.php">Amsterdam .Det er et knudepunkt for Continental Airlines og FedEx Express. Newark Airport var den første større lufthavn i New York-området og åbnede i 1928.Lufthavnen har tre terminaler. 

Det er et godt udvalg af butikker, caféer, barer og restauranter i alle terminaler. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, bank, sundhedsvæsen, massage, barn / alrum, kapel og business center. Newark Liberty International Airport Marriott ligger i lufthavnen.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte