billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Orlando Lufthavn

Hjem > Billeje USA > Orlando Lufthavn

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Orlando Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Orlando Lufthavn miniguide

Billeje Orlando Lufthavn

Biludlejning Orlando Lufthavn

Orlando International Airport (MCO) er placeret 11 km sydøst for Orlando i USA . Der er en bus mellem Orlando og lufthavnen.Udvælgelsen af udlejningsbiler er meget gode. På terminal a og b giver EZ Rent A Car, L og M Biludlejning, Avis, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, Thrifty og National's service. 15 andre biludlejningsfirmaer beliggende uden for lufthavnsområdet og kan tilgås med en gratis shuttle bus. 

36.385.300 passagerer besøgte Orlando Lufthavn i 2008. Det er det vigtigste knudepunkt for AirTran Airways og serveres med i alt 33 forskellige flyselskaber. Fra Orlando, en primært rejser til destinationer i USA, men der er også fly til byer som London ,Amsterdam ,Frankfurt og Sao Paulo .

 

Det er et godt udvalg af caféer, barer, restauranter og butikker på Orlando International Airport. Andre faciliteter, trådløst internet, ATM og sundhedspleje. Hotel Hyatt Regency Orlando International placeret i lufthavnen har forretnings-og konferencecenter.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte