billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Phoenix Lufthavn

Hjem > Billeje USA > Phoenix Lufthavn

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Phoenix Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Phoenix Lufthavn miniguide

Billeje Phoenix Lufthavn

Biludlejning Phoenix Lufthavn

Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX) er beliggende 5 miles fra Phoenix og er den største lufthavn i Arizona.Der er gode busforbindelser mellem Phoenix og lufthavnen, og i 2013 en ny Airport Express vil blive afsluttet. De biludlejningsselskaber placeret i lufthavnen er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

 

39.891.193 passagerer benyttede Phoenix Airport i 2008 at gøre det til en af de 20 største lufthavne i verden med hensyn til antallet af passagerer.Det er det vigtigste knudepunkt for Great Lakes Airlines og U. S. Airways. British Airways er det eneste selskab, der flyver til destinationer uden USA , nemlig atLondon .Lufthavnen har tre terminaler, som er en shuttle bus mellem.

 

Der er flere restauranter, barer, caféer og butikker i lufthavnen toldfri butik ligger på Terminal 4 Andre faciliteter inkluderer pengeautomater, trådløs internetadgang, en særlig service for kæledyr, et kapel, en frisør og Phoenix Airport Museum, som har mere end 500 kunstgenstande. Hilton Phoenix Airport som ligger nær lufthavnen har et forretningscenter.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte