billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning San Francisco

Hjem > Billeje USA > San Francisco

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i San Francisco inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

San Francisco miniguide

Billeje San Francisco

Biludlejning San Francisco

San Francisco er beliggende i staten Californien og har ca. 745.000 indbyggere. Men det er den største by i et stort byområde omkring San Francisco Bay, som alle er af opholdet for 7 millioner mennesker. Oprindeligt San Francisco by bygget på flere øer - og også Fallao Islands, ca 40 km ud i Stillehavet, der hører til byen.

 

Det nok mennesker forbinder med San Francisco, er kult status af byen var hippie bevægelse i 1960 - og 1970's - og den vigtige rolle byen og omkringliggende område har spillet i udviklingen af internettet. Stadig repræsenterer Silicon Valley, lidt længere mod syd i San Francisco Bay, den største samling af computerteknologi virksomheder i verden.

 

Blandt de største attraktioner i San Francisco, finder vi den særlige sporvogn system (svævebaner), som har været i drift siden 1873, Golden Gate Bridge (som i sin tid var verdens længste hængebro - og stadig er byens mest berømte vartegn), Transamerica Pyramid (en 260 m høj pyramide-formet skyskraber) - og fængslet øen Alcatraz i San Francisco Bay. Det ophørte med at eksistere som et fængsel ø i 1963 og er nu i fængsel museum med daglig passagerflyvninger til og fra San Francisco.Øen har været et centralt arena for mange berømte film.

 

Den største lufthavn i området er San Francisco International Airport , der ligger i San Mateo County - 21 miles syd for San Francisco.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte