billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Sanford Lufthavn

Hjem > Sanford Lufthavn1 > Sanford Lufthavn

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sanford Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Sanford Lufthavn miniguide

Billeje Sanford Lufthavn

Biludlejning Sanford Lufthavn

Orlando Sanford International Airport (SFB) er placeret i byen Sanford og ca 30 km nordvest forOrlando .Lufthavnen må ikke forveksles med Orlando International Airport eller Sanford Regional Airport. Taxi er den bedste mulighed for at rejse til Sandford. De biludlejningsselskaber, der er i lufthavnen Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

1.702.412 passagerer besøgte Sanford Airport i 2009, ca 455.000 af disse kom til internationale destinationer.Icelandair er blandt de virksomheder, der betjener lufthavnen og flyve til flere europæiske byer med en mellemlanding i Island. 3 forskellige flyselskaber flyver direkte til forskellige destinationer i England .

Sanford Airport har et enkelt valg at spise og drikke steder. Den afgiftsfri og et par andre butikker. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte