billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Seattle

Hjem > Billeje USA > Seattle

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Seattle inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Seattle miniguide

Billeje Seattle

Biludlejning Seattle

Seattle er den største by i staten Washington, der - i modsætning til de amerikanske kapitalmarkeder Washington DC (som er placeret på østkysten) - er i USA's nordvestlige hjørne.Seattle har 573.000 indbyggere (2005), og - med sin beliggenhed mellem fjorden Puget Sound og Lake Washington - omgivet af vand på flere sider.

 

Seattles vartegn og højeste bygning er 184 m høje tårn, Space Needle, bygget til Verdensudstillingen i 1962. På toppen af tårnet er der en roterende restaurant, og herfra har du en formidabel udsigt over byen - og man kan også se 4395 m høje sneklædte vulkan Mt. Rainier, 87 miles sydøst for centrum. Afstanden mellem Seattle Center i den centrale downtown og Space Needle er 1,5 km, og en superhurtig monorail (ettspors sti) tilbage tilføjer linjen i 90 sekunder.

 

En anden stor attraktion i Seattle's Pike Place Market, hvor du kan købe alt fra frisk fisk til kunsthåndværk, og hvor der er et levende gadeliv.

 

Ellers er Seattle ligger i et område med betagende sceneri, og holdt en række aktiviteter ture i de omkringliggende områder - herunder til Mt. Rainier, der er centrum for en af staten Washingtons største nationalparker. Andre populære aktiviteter i Seattle-området er vandreture og rafting.

 

Lufthavn Seattle-Tacoma International Airport ligger lidt syd for selve byen.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte