billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Tampa

Hjem > Billeje USA > Tampa

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tampa inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Tampa miniguide

Billeje Tampa

Biludlejning Tampa

Tampa ligger på vestkysten af Florida i USA - og med sine ca.330.000 indbyggere, men statens tredje største by. Under forstæderne med, er Tampa centrum for et storbyområde, der tæller omkring 2.700.000 mennesker.

 

Blandt de mest populære attraktioner i Tampa er den kombinerede forlystelser og dyrepark Busch Garden, som er Afrika som et tema. Tæt ved er også en stor og godt besøgt vandland - Adventure Park. Andre populære turistmål inden for samme genre's Lowry Park Zoo (mere end 2000 dyr) og Florida Aquarium.

 

Ellers er der to historiske kvarterer i byens centrum, hver på sin egen måde at opfordre turister opmærksomhed: Ybor City (en gammel cigar fabrik område, som i dag er bedst kendt for sin koncentration af klubber og barer) og Hyde Park (hvor den første og fremmest, arkitektur er en attraktion). Desuden nævnte 7-mile promenade Bayshore Boulevard. Herfra er det en vidunderlig udsigt over Tampa Bay.

 

Tampa er også kendt som en by, hvor meget satse på sport. Både når det kommer til hockey, baseball og amerikansk fodbold har Tampa professionelt team, der er blandt de bedste i USA.

 

Lufthavn Tampa International Airport er 11 km vest for centrum.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte