Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Zadar

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zadar inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zadar miniguide

Billeje Zadar

Biludlejning Zadar

Zadar ligger i den nordlige del af Dalmatien, 200 km sydvest for Zagreb .Zadar ligger mellem fastlandet og Zadarkanalen Uljan. Havnebyen har 70.000 indbyggere. Der er færgeforbindelser til kroatiske Dubrovnik og Rijeka , Ancona, Italien og hydrofoils til Dalmatien regionen.

Old Town har 34 gamle kirker og ligger på en halvø. Alle kirker har rig historie. Det ældste St.Sime.I Zadar er ruinerne af en romersk forum, og byen har flere historiske bygninger, Anastasia’s Cathedral og St. Mary’s Church of 1091.University fra 1396 er en af Europas ældste. Zadar er kendt for sin hedvin fabrik, der producererMaraschino.Den vandfald i Plitvice National Park ligger i nærheden af Zadar. Byen har mere caféer. Besøgende kan svømme i det klare vand eller leje en båd her.

Zadar Lufthavn ligger i Zemunik Donji otte kilometer fra centrum.

Dansk