Ofte stillede spørgsmål

1. Hvornår modtager jeg en bekræftelse på bestillingen?

Du vil modtage bekræftelsen og kvitteringen, som du skal have med til biludlejningsselskabet, inden for få timer. Hvis der er flere uger til afhentningsdatoen, kan der gå op til 36 timer.

2. Hvorfor har jeg ikke modtaget en bekræftelse på min bestilling?

Før du kontakter os, bør du tjekke dit spamfilter i din e-mail. Hvis du ikke finder bekræftelsen der, så kontakt os venligst snarest.

3. Kan i garantere at jeg får den bil jeg bestiller?

Normalt vil du få den bil du bestiller, men du kan også få en lignende bil i samme klasse. Klik på ”Køretøjsdetaljer” under den aktuelle bil i SKRIDT 2 for at se biler i samme klasse.

4. Hvordan kender jeg den nøjagtige adresse, hvor jeg skal hente bilen, før bestilling?

Vælg først den bil som passer til dine behov. Klik så på ”Bestil”. Adressen vil stå øverst i skemaet.

6. Kan jeg bestille samme dag, som jeg ønsker at hente bilen?

Ja, det er fuldt ud muligt, så længe bestillingen sker mindst 2 timer i forvejen.

5. Kan jeg bruge mit kørekort i udlandet?

Du kan bruge dit kørekort i alle EU/EØS lande samt i Australien, Canada og USA. Mange andre lande udenfor EU anerkender også EU/EØS aftalen, men hvis du er usikker bør du kontakte ambassaden eller myndighederne i det pågældende land.

7. Opkræver i et bestillingsgebyr?

Nej, den pris du ser under totale lejeomkostninger i SKRIDT 3, er den pris du betaler. Der lægges ingen ekstra gebyrer til så længe du ikke har bestilt noget ekstraudstyr.

8. Kan jeg krydse grænsen til et andet land, end det jeg lejede bilen i?

Det kan du normalt godt. Klik på ”Lejedetaljer” i SKRIDT 2 for at se hvilke lande du kan krydse grænsen til. Der kan opstå et gebyr som betales lokalt.

9. Jeg ønsker mere end én fører, hvad gør jeg?

Du har muligheden for at krydse af ved eventuelt flere førere i SKRIDT 3 i bestillingen. Prisen varierer fra 3 Euro til 10 Euro per dag, men nogle gange er en ekstra fører inkluderet i prisen.

10. Hvad er aldersgrænsen for at leje bil?

Dette varierer meget fra land til land og mellem de forskellige selskaber, som vi formidler igennem. Klik på ”Lejedetaljer” i SKRIDT 2 i bestillingen for at se aldersgrænsen de forskellige biler.

De fleste selskaber har en minimumsaldersgrænse på 21 år, men nogle selskaber har en 18-års aldersgrænse. Yngre førere mellem 18 og 25 år skal sædvanligvis betale et lille gebyr. Gebyret står under ”Lejedetaljer” i SKRIDT 2 af bestillingen.

11. Hvor længe skal jeg have haft kørekort?

Førere skal typisk have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år uden alvorlige påtegninger. Husk at kørekortet også altid skal vises i skranken hos biludlejningsselskabet.

12. Hvordan ændrer jeg en eksisterende bestilling?

Hvis det sker kort tid inden afhentningen, så ring 00353 1 4999 600 (internationalt kundecenter) for alle ændringer. Du kan også kontakte os på e-mail, hvis der er mere end 5 dage til afhentningen.

13. Hvordan afbestiller jeg?

Klik her og indtast dit reservationsnummer og din e-mailadresse.

14. Hvilke forsikringer er inkluderet?

Kaskoforsikring, tyveriforsikring og ansvarsforsikring er inkluderet i alle vore tilbud. For mere information om forsikringer og eventuel selvrisiko, klik på ”Lejedetaljer” i SKRIDT 2 i bestillingen. Læs mere om forsikring her.

Dansk