Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Minsk

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Minsk inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Minsk miniguide

Billeje Minsk

Biludlejning Minsk

Minsk er hovedstaden i Hviderusland , og har en central placering i den nordvestlige del af landet.Floderne og Svislach Niamiha løber gennem byen er det kulturelle centrum. Minsk er den største by i Hviderusland, og befolkningen var over 1,7 millioner i 2008. Hovedstaden blev først nævnt i kilder fra 1067 og var en vigtig handelsby i middelalderen.

Under 2 World War II, store dele af Minsk ødelagt. Men var det ikke alle historiske bygninger gået tabt, herunder flere kirker Cathedral af Den Hellige Spiritus og katedralen i Saint Virgin Mary fra 1700-tallet. At lære om historien, der er mange gode museer at besøge. Old belarussiske History Museum diskuterer landets gamle historie, mens den belarussiske Store Patriotiske Krig Museum er dedikeret til sin rolle i de 2 World War II. Minsk er en grøn by med en masse grønne områder, som en af de mest berømte er Gorkyparken.

Minsk International Airport tilbyder flyvninger til mange dele af Europa og er beliggende ca. 40 km uden for byen.

Dansk