Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Minsk

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Minsk inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Minsk miniguide

Billeje Minsk
Biludlejning Minsk

Minsk er hovedstaden i Hviderusland, og har en central placering i den nordvestlige del af landet.Floderne og Svislach Niamiha løber gennem byen er det kulturelle centrum. Minsk er den største by i Hviderusland, og befolkningen var over 1,7 millioner i 2008. Hovedstaden blev først nævnt i kilder fra 1067 og var en vigtig handelsby i middelalderen.

Under 2 World War II, store dele af Minsk ødelagt. Men var det ikke alle historiske bygninger gået tabt, herunder flere kirker Cathedral af Den Hellige Spiritus og katedralen i Saint Virgin Mary fra 1700-tallet. At lære om historien, der er mange gode museer at besøge. Old belarussiske History Museum diskuterer landets gamle historie, mens den belarussiske Store Patriotiske Krig Museum er dedikeret til sin rolle i de 2 World War II. Minsk er en grøn by med en masse grønne områder, som en af de mest berømte er Gorkyparken.

Minsk International Airport tilbyder flyvninger til mange dele af Europa og er beliggende ca. 40 km uden for byen.