Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje München

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i München inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

München miniguide

Billeje München
Biludlejning München

Har du brug for en lejebil til din ferie i München? Lejebiler er populære i det sydlige Tyskland, da de tillader, at man kan rejse frit i regionen. Ved at sammenligne priserne hos forskellige biludlejningsselskaber kan du finde de bedste tilbud. Hvis du ankommer til den internationale lufthavn i München, kan det være mest praktisk at afhente din lejebil dér. Det er dog også muligt at afhente en lejebil i byens centrum. 

Generel information om München

München ligger i det sydøstlige Tyskland ved floden Isar, og byen er hovedstad i forbundsstaten Bayern. München har en befolkning på 1.4 millioner (2019) og er den tredjestørste by i landet efter Berlin og Hamborg 

München blev grundlagt i 1158. I dag betragtes byen som et vigtigt handelscenter og trafikknudepunkt. Derudover har byen landets største universitet, og er kendt for områdets videnskabs- og teknologimuseer. Deutsches Museum er Europas største videnskabs- og teknologimuseum ned interaktive udstillinger for hele familien. 

München har en stor turisttilstrømning, og den gamle bydel med dens middelalderlige bygninger er en af de mest populære attraktioner. Den tidligere kongelige residens, Alter Hof fra 1253, ligger her, samt rådhuset der blev bygget i nygotisk stil i 1867-1908 med dets berømte Glockenspiel. Du finder også Frauenkirche fra 1271 med de to 99 meter høje tårne, hvoraf det ene er åbent for offentligheden. 

München har adskillige barok- og rokokobygninger fra det 17. og 18. århundrede – inkl. Theatinerkirche, det tidligere kongelige palads Residenz og den smukke sommerborg Nymphenburg fra 1674. 

Byen har forskellige teatre, operahuse og museer. De mest kendte kunstmuseer er The Old, The New og The Modern Pinakothek med udstillinger fra forskellige epoker. 

Der er andre attraktioner i München såsom Teatermuseets historie, Englischer Garten (en af verdens største offentlige parker – etableret i slutningen af det 18. århundrede), BMW-museet, den zoologiske og botaniske have og det olympiske tårn, et 291 meter højt tv-tårn, der blev bygget i 1968. Tårnet har en observationsplatform til besøgende i en højde af 171 meter og en roterende restaurant. 

Vi tilbyder billig biludlejning fra flere steder i centrum af München og i lufthavnen. Med vores brugervenlige søgemaskine får du adgang til overkommelige priser og tilgængelige biler på få sekunder. Efter reservationen vil du straks modtage en ordrebekræftelse og information om, hvilket biludlejningsselskab, du skal henvende dig til. 

Lufthavn

Byens lufthavn – München Lufthavn (MUC) – ligger 29 km nordøst for byens centrum og er også kendt som Franz Josef Strauss Airport. Flere biludlejningsfirmaer har kontorer i lufthavnens ankomsthal, herunder Avis, Hertz, Enterprise, Europcar, Sixt og Rent a Terstappen. 

Trafik

München er et trafikknudepunkt med udkørsel til seks motorveje. De statslige veje er gode med tilstrækkelige vejskilte. Foruden motorveje er der naturskønne og romantiske landeveje. 

Hvis du kører til centrum af München, skal du være forberedt på lange køer, især i myldretiden. At finde parkering i bymidten kan også være en udfordring, men byen har store parkeringsgarager uden for centrum langs motorvejen. Derfra kan du tage en bus til din endelige destination. Der er også parkeringsgarager i centrum, og nogle hoteller tilbyder gæsteparkering. 

Køretips

Med en lejebil i München har du mulighed for at tage på udflugter for at se mere af delstaten. At køre til Salzburg i Østrig er populært, hvilket er 144 km sydøst for München. Den berømte komponist Mozart blev født i Salzburg, og hans hjem er blevet lavet om til et museum. Fæstningen Hohensalzburg fra 1077 er en populær turistattraktion. Fæstningen ligger på en bakke oven over byen og får omkring 1 million besøgende årligt. 

Et andet køretip til dig med lejebil er at tage en dagtur til Rothenburg ob der Tauber, en af Europas bedst bevarede middelalderbyer. Byen ligger 248 km nordvest for München langs motorvej A7. 

En del af den gamle bydel blev ødelagt under Anden Verdenskrig, men er blevet genopbygget. 

Rothenburg ob der Tauber har et anslået befolkningstal på 11.000, og er en romantisk by med en bymur fra det 13. århundrede, smalle gader og gyder og smukke trærammestrukturer. På rådhuspladsen kan du se og besøge rådhuset med dets 52 meter høje tårn. På toppen af tårnet er der en fantastisk panoramaudsigt over byen og omgivelserne. En anden populær attraktion i nærheden er St. Jakobskirche fra det 15. århundrede. Den gamle bydel er opført på UNESCOs verdensnaturarvsliste. 

Det berømte slot Neuschwanstein er også en populær destination at besøge med en lejebil fra München. Slottet ligger i naturskønne omgivelser, og ligger kun 26 km sydvest for München. Opførelsen af slottet begyndte i 1868. Neuschwanstein minder om et eventyrslot med de smukke spir og tårne, og modtager 1.4 millioner besøgende årligt.