Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje München

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i München inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

München miniguide

Billeje München

Biludlejning München

München ligger i den sydvestlige del af Tyskland , i nærheden af floden Isar, og er hovedstaden i Bayern.Byen har 1.300 tusind indbyggere (2008), og er de 3 største by efter Berlin og Hamborg .

München blev grundlagt i 1158 og er i dag en vigtig kommercielle centrum og gateway. Desuden har byen landets største universitet, og er kendt for sit videnskabelige og tekniske museer. “Deutsches Museum” er Europas største tekniske museum med interaktive udstillinger for hele familien.

München oplever en stor turist tilstrømning, og den gamle bydel med de middelalderlige bygninger er en af de mest populære seværdigheder. Du kan henvise til “Alter Hof – en tidligere kongebolig i 1253, rådhuset i neo-gotisk stil fra 1867 til 1908 (med dens berømte klokkespil), og ‘Frauenkirche” fra I 1271 – med sine to tårne på 99 meter, den ene er åbne for offentligheden.

München har flere barok og rokoko bygninger fra 1600 – og 1700 – herunder Theatinerkirche, Prince Residenz paladset og den smukke Summer Palace Nymphenburg fra 1674.

Byen har en række teatre, operahuse, museer og kunstgallerier.Gamle, New, og moderne Glyptothek er de tre mest berømte kunstmuseer – med kunst fra forskellige tidsaldre.

Andre seværdigheder i München, teater museum, “Englischer Garten” (en af de største parker i verden – bygget i slutningen af 1700-tallet), BMW Museum, zoologiske og botaniske have, samt Olympic Tower – en 291 meter høj tv-tårn Bygget i 1968. Besøgende kan komme op i tårnet, hvor der er en observation platform 171 meter over jorden, og en roterende restaurant.

München International Airport er 37 km nordøst for centrum

Billigerebiludlejning.dk tilbyder billig biludlejning i flere lokaliteter i byen München og i München Lufthavn. Brug vores brugervenlige søgemaskine og adgang til billige priser og udlejningsbiler til rådighed inden for et par sekunder. Efter bestilling, vil du snarest modtage en bekræftelse på din ordre og fra biludlejning til at konsultere med.

Dansk