Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje København

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i København inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

København miniguide

Billeje København
Biludlejning København

Leder du efter billig biludlejning i København? Det er ekstremt populært at leje en bil i København, og de fleste foretrækker at afhente deres bil i lufthavnen ved ankomst. At have en lejebil i København giver dig mulighed for at tage på hyggelige dagture i det omkringliggende landskab, og du behøver ikke at være afhængig af offentlig transport. Ved at sammenligne priserne hos flere udlejere, er det muligt at spare mange penge. Hvis du foretrækker at hente din lejebil i byens centrum, er det helt op til dig. 

København

København ligger på øen Sjælland ved Øresund. Byen er Danmarks hovedstad, og har en befolkning på ca. 670. 000 (2008). Tæt på 2 millioner bor i det samlede storkøbenhavnske område. Byen blev grundlagt i 1100-tallet. 

Som en hovedstad med en historie, der går langt tilbage, har København naturligvis masser af interessante seværdigheder at byde på – både historiske og andre slags. Nogle af de mest berømte er skulpturen af ​​Den Lille Havfrue ved Langelinie, Rundetårn, bygget i 1642 som en del af Trinitatis-kirken, og forlystelsesparken Tivoli (Skandinaviens mest berømte forlystelsespark, der åbnede i 1843). 

København er hjemsted for flere majestætiske slotte. Amalienborg er det mest berømte. Det blev bygget i 1748-1760 for at tjene som opholdssted for den kongelige familie, og den regerende monark har boet på Amalienborg siden. Rosenborg Slot er omgivet af en smuk park kaldet Kongens Have. Dette er det ældste af byens slotte. Det blev bygget i 1632, og i dag er slottet hjemsted for de kongelige samlinger. Christiansborg Slot, der ligger på øen Slotsholmen, blev oprindelig bygget i 1730, men brændte senere ned hele to gange. Det Christiansborg Slot, som kan ses i dag, stod færdigt i 1907, og det er sæde for det danske parlament (Folketinget), Danmarks Højesteret og den danske statsministers kontor. 

Andre historiske bygninger omfatter de ældste dele af Københavns Universitet, der blev grundlagt i 1479 (og dermed er det ældste i Norden). Nær ved kan du finde Sankt Petri kirke, bygget i 1586. København har mange smukke og frodige parker. Den store Ørstedsparken er et af de foretrukne rekreative områder i byen. 

Derudover har København en rig kulturel scene, og byder på flere interessante museer. Danmarks Nationalmuseum, Statens Museum for Kunst (SMK), Ny Carlsberg Glyptotek og Thorvaldsens Museum (dedikeret til den verdensberømte billedhugger Bertel Thorvaldsen) er alle et besøg værd. Den nyeste tilføjelse til den kulturelle scene er det imponerende Københavns Operahus. Det ligger på øen Holmen. 

København kan også tilbyde et stort antal indkøbsmuligheder, en række fremragende caféer, restauranter og et pulserende natteliv. Den største shoppinggade Strøget er det mest kendte shoppingområde i Skandinavien. I det gamle havneområde i Nyhavn (som engang havde et dårligt ry) ligger der restauranter langs kanalen. 

Københavns Lufthavn, Kastrup, er den travleste lufthavn i Norden. Den ligger på øen Amager, 8 km sydøst for byens centrum. Alle priser på billeje i København inkluderer dækning af tredjeparts ansvarsforsikring, forsikring mod kollisionsskade, tyveriforsikring og lufthavnsafgift. At leje en bil i København har aldrig været billigere. Vi inkluderer priser fra kendte udlejningsfirmaer som Sixt, Alamo, Hertz, Budget og Europcar. 

Trafik

Vejene i København er godt vedligeholdt, og alle motorveje er gebyrfri. Som i enhver by af denne størrelse kan der dog være meget trafik i myldretiden. Betalingsparkering findes i og omkring byens centrum. København har tre parkeringszoner; den indre by er den dyreste. Hvis du bor på et hotel i centrum af København, er det en god ide at kontrollere, om hotellet tilbyder gæsteparkering. 

Ved at leje en bil i København kan du køre kortere eller længere ture ud af byen og således opdage nye og spændende steder. 

Udforsk Københavns opland med en lejebil 

Et godt tip er at tage på en dagtur fra København til Malmø i Sverige. Dette er en tur på 42 km, som inkluderer krydsning af den ca. 16 km lange Øresundsbro. Malmö har mange gode steder at besøge – bl.a. Malmöhus Slot, der blev bygget i 1530’erne. Her finder du også et kunstmuseum og det naturhistoriske museum i Malmö. Andre steder, der er værd at besøge, er St. Petri-kirken fra det 14. århundrede, The Turning Torso-skyskraberen og forlystelsesparken Folkets Park. Om sommeren er det bestemt et must at besøge den fantastiske strand ved Ribersborg. 

Hvis du krydser Øresundsbroen i bil, skal du betale en broafgift. Aktuelle priser kan findes her 

Med en lejebil er det muligt at køre til byen Odense på øen Fyn. Odense er den tredjestørste by i Danmark. Byen ligger 165 km vest for København, og er kendt for at være H. C. Andersens fødested. Det er muligt at besøge hans fødehjem, som i dag er et museum dedikeret til hans liv og arbejde. Odense Domkirke fra 1300-tallet er også et besøg værd, det samme gælder friluftsmuseet Den Fynske Landsby. På Nonnebakken, lidt syd for byen, kan man finde resterne af en tusind år gammel vikingeborg.