Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje København

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i København inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

København miniguide

Billeje København

Biludlejning København

København ligger på Sjælland ved Øresund, og er hovedstad i Danmark . I byen er der ca. 670.000 indbyggere (2008), mens hele storbyområdet liv næsten 1,2 mio. Det blev grundlagt i 1100-tallet.

Som hovedstad med en lang historie i København, naturligvis, en række interessante seværdigheder – både af historiske og andre arter. Nogle af de mest berømte skulptur er Den Lille Havfrue på Langelinie, Rundetårn (bygget i 1642 som en uafhængig tårn af Trinity Church) og Tivoli (Skandinaviens mest berømte temapark, der åbnede i 1843).

Ellers er der flere store slotte faciliteter i København, hvor Amalienborg Slot er den største. Det blev bygget som kongebolig i årene 1748-1760, og stadig er den danske monark har bopæl. Rosenborg Slot, der ligger i den smukke park Kongens Have, den ældste slotte i byen. Det blev bygget i 1632 – og i dag Cultural History Museum. Christiansborg Slot på Slotsholmen blev første gang opført i 1730, men blev senere ødelagt i to brande. Dagens Christiansborg Slot blev indviet i 1907, og det holder Folketinget, Højesteret og den danske statsminister til.

Andre ældre bygninger i byen er de ældste dele af Københavns Universitet, som blev grundlagt allerede i 1479 (Skandinaviens ældste). I nærheden ligger St. Petri kirke fra 1586. Ellers er der flere store parker i København, hvor den store Ørstedsparken er en af de mest populære rekreative områder.

Ellers, et rigt kulturliv, og på museet front, skal København være især nævnes Nationalmuseet, og kunstinstitutioner, Statens Museum for Kunst, Ny Carlsberg Glyptotek og Thorvaldsens Museum (som har sin oprindelse i den berømte billedhugger Bertel Thorvaldsen). Af byens nyeste kulturelle attraktion er imponerende Operaen på Holmen, som blev indviet i 2005.

København har naturligvis også en livlig og varieret shopping og natteliv. Fodgængerfelt “Strøget” er et af Skandinaviens mest berømte shoppingdistrikt – og i det gamle havneområde Nyhavn (som i tidligere tider havde en forholdsvis dårligt ry) er tiltalende restauranter i træk.

Københavns Lufthavn i Kastrup , som er Skandinaviens største lufthavn, der ligger på Amager, 8 km sydøst for Københavns centrum.

Alle priser på biludlejning i København omfatter ansvarsforsikring, overskydende forsikring, tyveri forsikring og afgifter,. Biludlejning i København har aldrig været billigere. De angivne priser er sammenlignet fra velkendte firmaer som Sixt, Alamo, Hertz, Budget og Europcar.

Dansk