Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Malmø

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Malmø inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Malmø miniguide

Billeje Malmø

Biludlejning Malmø

Kystnære Malmø er beliggende i det sydlige Sverige , og ejendom Skåne County.Beliggende på Øresund – direkte modsatte København i Danmark .Fra Malmø er der vej-og jernbane til Danmark via Øresundsforbindelsen.

Malmö er Sveriges 3 største by efter Stockholm og Göteborg , med 286.500 indbyggere (2009).Byen har et rigt kulturliv, gode indkøbsmuligheder og et pulserende natteliv med restauranter, barer, natklubber og casino. Derudover er der flere store parker og grønne områder.

Old Town – den historiske del af middelalderen er et af Malmøs turistattraktioner. Der er sådan City Hall fra 1546, Dringenbergska gård fra 1300, Jörgen Kock hus fra 1523 og St. Petri kyrkan fra 1332.

Castle Malmöhus fra 1500-tallet er også en populær attraktion. Byen har også kunstmuseet og de kulturelle og naturhistoriske museum, og ud over ligger den smukke slotspark.

Folkets Park i Malmø er en stor attraktion for familier med børn. Her finder du mange aktiviteter og forlystelsespark med et stort pariserhjul. Byens badeland “Aq-va-kul” er et besøg værd.

Langs kysten er der store svømmer i sommer, og Ribersborg Beach er byens mest populære strand.
Malmö – Sturup Lufthavn er 30 km sydøst for centrum.

Dansk