Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Malmø

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Malmø inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Malmø miniguide

Billeje Malmø
Biludlejning Malmø

Kystnære Malmø er beliggende i det sydlige Sverige, og ejendom Skåne County.Beliggende på Øresund – direkte modsatte København i Danmark .Fra Malmø er der vej-og jernbane til Danmark via Øresundsforbindelsen.

Malmö er Sveriges 3 største by efter Stockholm og Göteborg, med 286.500 indbyggere (2009).Byen har et rigt kulturliv, gode indkøbsmuligheder og et pulserende natteliv med restauranter, barer, natklubber og casino. Derudover er der flere store parker og grønne områder.

Old Town – den historiske del af middelalderen er et af Malmøs turistattraktioner. Der er sådan City Hall fra 1546, Dringenbergska gård fra 1300, Jörgen Kock hus fra 1523 og St. Petri kyrkan fra 1332.

Castle Malmöhus fra 1500-tallet er også en populær attraktion. Byen har også kunstmuseet og de kulturelle og naturhistoriske museum, og ud over ligger den smukke slotspark.

Folkets Park i Malmø er en stor attraktion for familier med børn. Her finder du mange aktiviteter og forlystelsespark med et stort pariserhjul. Byens badeland “Aq-va-kul” er et besøg værd.

Langs kysten er der store svømmer i sommer, og Ribersborg Beach er byens mest populære strand.
Malmö – Sturup Lufthavn er 30 km sydøst for centrum.