Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Göteborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Göteborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Göteborg miniguide

Billeje Göteborg
Biludlejning Göteborg

Göteborg er – med ca 510.000 indbyggere (2008) – Sveriges næststørste by, er beliggende på den sydvestlige kyst, nærmere betegnet i Västra Götaland Amt. Göteborg blev en by i 1621, og er også en stor havn med færgeforbindelser til Danmark, Tyskland, England og Holland .Byen ligger på begge sider af Göta ALV, der løber ud i Kattegat. Uden for byen ligger den smukke skærgård med dens mange små øer.

Göteborg, Sverige har mange seværdigheder og turistattraktioner – herunder opera, koncertsale, teatre, museer og kunstgallerier. Desuden lokkes byen med gode indkøbsmuligheder, gode restauranter og et pulserende natteliv.

Göteborg er kendt for sin store forlystelsespark “Liseberg” og den populære science museum “Universeum. Andre populære steder er Trädgårdsföreningen – med Nordens største drivhuse, Röhsska Museum – et museum for mode, design og kunsthåndværk, Slottsskogen med mini-zoo og Göteborgs ældste bydel Haga – med sin charmerende brostensbelagte gader, hyggelige cafeer, antikke butikker og små specialbutikker. På Skansberget i Haga er også Skansen Kronan – en forsvars-system fra 1687 – der blev i 2008 udnævnt til byens smukkeste bygning.

Kunst Interesserede parter bør besøge Göteborg Kunstmuseum, verdens førende museum for nordisk kunst, og har også i sin udstille værker af Rembrandt, Picasso og Monet.

Ellers sightseeingbåd Paddan nævnt, som tager turister på en guidet tur rundt i byens kanaler og Göta ALV.

Sveriges næststørste lufthavn Landvetter Lufthavn, som ligger 20 km øst for centrum.