Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Göteborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Göteborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Göteborg miniguide

Billeje Göteborg

Biludlejning Göteborg

Göteborg er – med ca 510.000 indbyggere (2008) – Sveriges næststørste by, er beliggende på den sydvestlige kyst, nærmere betegnet i Västra Götaland Amt. Göteborg blev en by i 1621, og er også en stor havn med færgeforbindelser til Danmark, Tyskland, England og Holland .Byen ligger på begge sider af Göta ALV, der løber ud i Kattegat. Uden for byen ligger den smukke skærgård med dens mange små øer.

Göteborg, Sverige har mange seværdigheder og turistattraktioner – herunder opera, koncertsale, teatre, museer og kunstgallerier. Desuden lokkes byen med gode indkøbsmuligheder, gode restauranter og et pulserende natteliv.

Göteborg er kendt for sin store forlystelsespark “Liseberg” og den populære science museum “Universeum. Andre populære steder er Trädgårdsföreningen – med Nordens største drivhuse, Röhsska Museum – et museum for mode, design og kunsthåndværk, Slottsskogen med mini-zoo og Göteborgs ældste bydel Haga – med sin charmerende brostensbelagte gader, hyggelige cafeer, antikke butikker og små specialbutikker. På Skansberget i Haga er også Skansen Kronan – en forsvars-system fra 1687 – der blev i 2008 udnævnt til byens smukkeste bygning.

Kunst Interesserede parter bør besøge Göteborg Kunstmuseum, verdens førende museum for nordisk kunst, og har også i sin udstille værker af Rembrandt, Picasso og Monet.

Ellers sightseeingbåd Paddan nævnt, som tager turister på en guidet tur rundt i byens kanaler og Göta ALV.

Sveriges næststørste lufthavn Landvetter Lufthavn , som ligger 20 km øst for centrum.

Dansk