Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Malaga

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Malaga inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Malaga miniguide

Billeje Malaga

Biludlejning Malaga

Málaga er et populært turistmål, og mange som rejser hertil ønsker at leje en bil for at have friheden til at udforske området. De fleste vælger at afhente bilen i lufthavnen, men det er også muligt at afhente den fra et af kontorerne i bymidten. Der er mange penge at spare ved at sammenligne biludlejningspriser fra forskellige selskaber i Malaga, og hvis du booker lejebilen inden afrejse, vil bilen stå klar til dig, når du ankommer. 

Generel information om Málaga

Málaga er en stor havneby i den sydlige spanske region Andalusien ved Costa del Sol. Byen har knap 570.000 indbyggere. Málaga har varmt klima hele året rundt, og mange turister kommer her for at kombinere sol og strand med storbyferie. Byen er også rig på kultur, kunst og historie. 

Populære seværdigheder i Málaga omfatter katedralen fra det 16. århundrede, museet og barndomshjemmet for kunstneren Pablo Picasso, Gibralfaro slot, som har en fantastisk udsigt over byen, og forsvarsværket Alcazaba, som ligger i nærheden af slottet. Du kan også besøge museet for interaktiv musik, Museo Interactivo de la Musica, i Málaga. 

Denne storby har gode shoppingmuligheder, et pulserende natteliv og gode tapasrestauranter. 

Andre typiske attraktioner i Málaga er flamenco-shows og tyrefægtning. 

Málaga lufthavn er Spaniens tredjestørste internationale lufthavn. Den ligger 8 km sydvest for bymidten. 

Málaga er Spaniens næstmest populære destination for biludlejning, efter Alicante. Priserne er lave, og du kan leje en bil for under 80 kr. pr. dag, hvis du booker for mere end fem dage. Book en lejebil i søgemaskinen herover, og husk, at jo tidligere du gør det, jo billigere bliver det. 

Lufthavn

Den internationale lufthavn, Málaga Airport (AGP), ligger 11 km sydvest for bymidten, og betjener et stort antal charter- og rutefly. Adskillige velkendte biludlejningsfirmaer har filialer i lufthavnen, som fx Avis, Hertz, Europcar, Enterprise, Goldcar, Sixt og Record Go. 

Køretips

Med en lejebil er det nemt at komme omkring i byen, og man kan også tage på spændende udflugter uden for bymidten. Vejnettet er veludviklet med god skiltning. De spanske motorveje (Autopistas) er betalingsveje. Man kan vælge at betale med kontanter eller kort. 

Andalusien-regionen har mere end 50 golfbaner, og der er smukke landsbyer og landområder langs kysten. 

Det er ret populært at køre til den charmerende by Marbella, der ligger 59 km sydvest for Málaga. Marbella er en elegant by med en smuk promenade, indbydende strande og en lystbådehavn, hvor luksusyachter ligger side om side. I midten af byen finder du gode butikker, restauranter og caféer. 

Du kan også køre til storbyen Sevilla, som ligger 207 km nordvest for Málaga. Sevilla er hovedstaden i regionen Andalusien, og har adskillige bygninger, der er opført på UNESCOs verdensarvsliste. Sevilla-katedralen – indviet i 1507 – og Giralda-klokketårnet – oprindelig en minaret fra det 12. århundrede – samt paladskomplekset Alcázar (også fra det 12. århundrede) er de mest berømte seværdigheder i byen. Derudover er Alcázar kendt for de smukke haver. 

Det historiske centrum af Sevilla er en attraktion i sig selv med de små, smalle gader og gode tapasbarer.

Dansk