Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Malaga

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Malaga inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Malaga miniguide

Billeje Malaga

Biludlejning Malaga

Malaga er en havneby i det sydlige spanske region Andalusien Luca, Costa del Sol. Byen har 561.250 indbyggere (2007). Malaga har et varmt klima året rundt, og mange turister kommer her for at kombinere sol og badning med byen og helligdage. Byen er også rig på kultur, kunst og historie.

Populære attraktioner i Malaga’s katedral fra 1500-tallet, museet og barndomshjem kunstner Pablo Picasso, Gibalfaro Castle med en fantastisk udsigt over byen og Alcazaba Fortress, som ligger lige i nærheden af slottet. Du kan også besøge den interaktive musik museum i Malaga.

Storby har gode indkøbsmuligheder, pulserende natteliv og gode tapas restauranter.
Andre typiske attraktioner i Malaga er flamenco shows og tyrefægtning.

Malaga Lufthavn er den 3. største internationale lufthavn i Spanien .Det er beliggende 8 km. sydvest for centrum.

Malaga er den anden mest populære destination for booking biludlejning i Spanien .Priserne er lave og du kan få en bil for under 100 millioner, hvis du bestiller mere end 5 dage. Book en udlejningsbil motoren over og husk at jo tidligere du er ude, jo billigere bliver det.

Dansk