Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Marbella

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Marbella inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Marbella miniguide

Billeje Marbella
Biludlejning Marbella

Marbella er en spansk by på Costa del Sol i Malaga provinsen . 135 000 mennesker bor i Marbella og har alle de ingredienser, der definerer en by, men det er en by, der er mere kendt for at være berømtheder og rige folks udvej.Det oser af glitter og glamour for alle pengene og er måske det Costa del Sol’s mest luksusiøse destination.

Golden Mile er en strækning af luksusyachter og eksklusive restauranter og hoteller, men Marbella er mere end bare diamanter, der skinner fra berømthed garvet håndled. Byens behandle er den velbevarede gamle by, der bærer lidt tegn på turisme. Orange Square (Plaza de los Naranjos) er et hyggeligt område med torve og cafeer. I nærheden ligger kirken Iglesia de Nostra senora de la Encarnacion fra 1500-tallet med Grabado museum nabo. Virksomheden, ivrige folk til Marbella tilbyde et pulserende natteliv med barer åben indtil solen kommer op.

Den nærmeste lufthavn ligger i Malafa bus forbindelse til Marbella.