Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Marbella

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Marbella inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Marbella miniguide

Billeje Marbella

Biludlejning Marbella

Marbella er en spansk by på Costa del Sol i Malaga provinsen . 135 000 mennesker bor i Marbella og har alle de ingredienser, der definerer en by, men det er en by, der er mere kendt for at være berømtheder og rige folks udvej.Det oser af glitter og glamour for alle pengene og er måske det Costa del Sol’s mest luksusiøse destination.

Golden Mile er en strækning af luksusyachter og eksklusive restauranter og hoteller, men Marbella er mere end bare diamanter, der skinner fra berømthed garvet håndled. Byens behandle er den velbevarede gamle by, der bærer lidt tegn på turisme. Orange Square (Plaza de los Naranjos) er et hyggeligt område med torve og cafeer. I nærheden ligger kirken Iglesia de Nostra senora de la Encarnacion fra 1500-tallet med Grabado museum nabo. Virksomheden, ivrige folk til Marbella tilbyde et pulserende natteliv med barer åben indtil solen kommer op.

Den nærmeste lufthavn ligger i Malafa bus forbindelse til Marbella.

Dansk