Biludlejning Spanien

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Spanien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Spanien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Spanien miniguide

Spanien

Biludlejning Spanien

Spanien (omkring 40 mio indbyggere) dækker et areal på 504.782 km2, og er det største land på Den Iberiske Halvø (Pyrenees-halvøen). I nord har Spanien en fælles grænse med Frankrig og Andorra – og i den vestlige del af Portugal .Ellers landet har en lang kystlinje mod Middelhavet i vest og syd – og Atlanterhavet mod nordvest (syd for Vizcaya Bay) og syd (vest for Gibraltar). Af det spanske område uden for Den Iberiske Halvø skal Kanariske Øer ud for den nordvestlige kyst af Afrika og De Baleariske Øer skærgård i Middelhavet nævnt.

Der er flere store bjergområder i Spanien. Den største og mest berømte er Pyrenæerne i nord og Sierra Nevada i syd (hvor det højeste bjerg på det spanske fastland – Mulhacén (3.478 m) er beliggende).Den spanske sletter dominerer eller det indre af landet, mens både øst og vest for Gibraltar er lange strækninger af sandstrande (herunder Costa del Sol og Costa Blanca) – som har gjort disse områder de mest populære turistområder i Spanien – hvis man ser bort fra De Kanariske Øer og Balearerne.

Vejret i Spanien varierer meget, men kan groft inddeles i tre hovedtyper: Langs kysten i øst og syd er middelhavsklima med tørre, varme somre – mens langs vestkysten er kystnære atlantiske klima. Resten af landet er præget af et kontinentalt klima.

Hovedstaden i Madrid ligger på den spanske sletterne, og det er også landets sørste by (3,2 millioner indbyggere – og ca. 7 millioner i hovedstadsområdet).Andre større byer er Barcelona, Valencia, Sevilla, Zaragoza og Málaga. .

Spaniens største lufthavn er Barajas International Airport i Madrid – men også Barcelona International Airport (El Prat) og Alicante lufthavn har en masse trafik.

Billigerebiludlejning.dk har en af de bedste udvalg af biludlejning i Spanien. Når du lejer en bil gennem os er du garanteret en lav pris på biludlejning i Spanien som vi får priserne fra flere selskaber. Biludlejning i Spanien har aldrig været billigere. Udfør en søgning i søgemaskinen over og blive overrasket over de lave priser og stort udvalg.

Dansk