Biludlejning Spanien

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Spanien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Spanien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Spanien miniguide

Spanien
Biludlejning Spanien

Leder du efter et godt tilbud på biludlejning i Spanien? Det er meget populært at leje en bil på ferieturen til Spanien, og her er mange forskellige biler at vælge imellem. Hvis du sammenligner priser mellem udlejningsfirmaer i Spanien, så vil du hurtigt og nemt finde den billigste biludlejning. Det anbefales at booke din lejebil i god tid før afgang for at sikre, at du får den bedste bil til dine behov.

Generel information om Spanien

Spanien ligger på den iberiske halvø i Sydeuropa, og har en anslået befolkning på 46 millioner. Spanien deler en grænse med Andorra og Frankrig mod nord, Gibraltar og Middelhavet mod syd og Portugal i vest. Spanien omfatter også De Kanariske Øer i Atlanterhavet samt øgruppen Balearene i Middelhavet – inkl. Menora, Mallorca og Ibiza.

Madrid er Spaniens hovedstad, som ligger i midten af landet. Madrids anslåede befolkning er 3,1 millioner, og byen er landets administrative, finansielle og kulturelle centrum.

Spanien er kendt for sit komfortable og solrige middelhavsklima langs kysten i syd og øst. Langs den nordlige kyst er klimaet atlantisk, og i fastlandet er der et mere kontinentalt klima.

Spaniens største byer er, ifl. estimater fra 2014, Madrid (3,1 millioner indbyggere), Barcelona (1,6 millioner indbyggere), Valencia (780.000 indbyggere), Sevilla (697.000 indbyggere) og Zaragoza (670.000 indbyggere).

Spanien er måske mest kendt for sine lange strande ved Costa del Sol og Costa Blanca. Landet har en rig historie og byder på spændende byer, utrolig natur, smuk arkitektur, kultur, kunst og god mad.

Nogle af de mest besøgte byer i Spanien er Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada og Valencia.

Trafik

Spanien har en god infrastruktur med motorveje og landeveje. Der er to typer af motorveje – Autopista og Autovia. Autopista er betalingsveje, mens Autovia er gebyrfri.

Hastighedsgrænsen på motorvejene i Spanien varierer fra 90 km/t og op til 120 km/t, og i byområderne er hastighedsgrænsen 50 km/t.

Promillegrænsen i Spanien er 0,5. Det er den i øvrigt også i Danmark. Det kan dog aldrig anbefales anbefales at køre bil med alkohol i blodet.

Hvis du bliver stoppet af politet pga. for høj hastighed eller andre overtrædelser, så kan betjenten bede dig om at betale bøden på stedet.

Det kan være smart at booke en lejebil med GPS i Spanien. Det vil forenkle din rejse, især når du kører i de større spanske byer.

Derudover er det vigtigt at tænke på, at den spanske måde at køre på er mere aggressiv end den danske, og det er vigtigt at være årvågen i trafikken.

Råd til køreture

Spanien har noget for alle – uanset om du ønsker en oplevelse i bylivet eller en strandferie ved øst- eller sydkysten. Med en lejebil kan du let komme frem til turistattraktionerne, og du kan tage på hyggelige dagture til de nærmeste byer og landsbyer.

Der er mange sightseeing-ruter i Spanien, som går gennem historiske landsbyer og smukke landskaber.

Alicante

Alicante ligger i den sydøstlige del af Spanien ved Middelhavskysten, og har en anslået befolkning på 330.000. Alicante er en historisk by og en vigtig havn – ud over at være centrum for Costa Blanca. Et velkendt vartegn er Castillo de Santa Barbara, en fæstning fra middelalderen beliggende 169 meter over havets overflade. Andre seværdigheder inkluderer slottet San Fernando fra 1800-tallet, det arkæologiske museum, Postiguet-stranden og promenaden Explanada de Espana. Der er også forskellige smukke parker og rekreative områder i Alicante.

Byens lufthavn, Alicante Airport (ALC), ligger 9 km sydøst for byens centrum, og er landets sjettestørste lufthavn. Her finder du kontorer for flere biludlejningsfirmaer som Avis, Europcar, Sixt og Hertz.

Med en udlejningsbil i Alicante kan du køre til en af de mest populære strande i Spanien, San Juan, som ligger 9 km nord for bymidten. Den hvide stand er 7 km lang. Der er mange offentlige parkeringsplader langs stranden og en del strandklubber.

Det er også populært at køre nordpå langs kysten til Calpe, som ligger 64 km nordøst for Alicante. Ruten går igennem berømte turistattraktioner og byer som Villajoyosa, Benidorm, Alfa z del Pi og Altea.

Valencia

Valencia ligger i den østlige del af Spanien ved middelhavskysten, og er både provinsens og regionens hovedstad. Valencias indbyggertal er estimeret til at være 780.000, og byen har en vigtig havn. Der er meget at se og foretage sig i Valencia. En af de mest populære attraktioner er kunst- og videnskabskomplekset Ciudad de las Artes y las Ciencias, som omfatterer unikke og moderne bygninger – ud over et teknologimuseum, en IMAX-biograf og et planetarium.

I Valencias gamle bydel kan du opleve flere historiske bygninger – blandt dem er katedralen fra 1238. Byen er også kendt for sit livlige natteliv, og har desuden gode shoppingmuligheder.

Valencia lufthavn (VLC) ligger 9 km vest for bymidten, og flere udlejningsfirmaer har kontorer her – bl.a. Avis og Europcar.

Med en lejebil har du rig mulighed for at tage på korte eller lange udflugter til områder uden for byen. Selv om der er gode strande i Valencia, så kan det anbefales at tage til stranden El Saler, som ligger 12 km syd for bymidten. Den kilometerlange strand er finkornet og hvid. Nationalparken Albufera ligger i samme område.

En anden anbefalelsesværdig køretur med en lejebil er en dagtur til Alicante, som ligger 166 km syd for Valencia. Alicante har utrolige attraktioner og en tur til middelalderslottet Castillo de Santa Barbara, som ligger på en bakke i byen, kan anbefales.

Girona

Den cataloniske by Girona ligger i den nordøstlige del af Spanien ved floderne Onyar og Ter. Byen har et befolkningstal på 97.000. Girona er kendt for sin gamle bydel og historiske bygninger, inkl. den gotiske katedral fra 1300-tallet. Det jødiske kvarter er også en af byens største seværdigheder med det jødiske museum. Girona har også et arkæologisk museum, et byhistorisk museum og et kunstmuseum.

Girona Costa Brava lufthavn (GRO) ligger 12 km sydvest for bymidten, og er en international lufthavn. Hvis du vil afhente en lejebil ved ankomst, så har Europcar og Hertz afdelinger her.

Med en lejebil kan du køre til Barcelona, som ligger 100 km sydvest for Girona. Barcelona har masser af seværdigheder og attraktioner – ud over de gode shoppingmuligheder. Barcelona har en rig kulturel arv, og en tur til den ufærdige katedral Sagrada Família (byggeriet startede i 1882) og Picasso-museet kan anbefales.

En anden anbefaling til en køretur er den lille kystby Tossa de Mar, som ligger 39 km sydøst for Girona. I Tossa de Mar er der mange gode muligheder for at bade og sole sig på en strand eller besøge den gamle by.