Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Madrid Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Madrid Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Madrid Lufthavn miniguide

Billeje Madrid Lufthavn

Biludlejning Madrid Lufthavn

Madrid-Barajas Lufthavn (MAD) ligger 9 km fra Madrid. Metro bringer dig til centrum af Madrid på 12 minutter, og der er også flere busser.De biludlejningsselskaber er repræsenteret i lufthavnen og er beliggende i Terminal 1 og 4 og er Goldcar udlejning, Avis, Europcar, National, Hertz, Aero City-Ares Mobile og Sixt.

48.270.581 passagerer besøgte Madrid Lufthavn i 2009 gør det 4. største lufthavn i Europa og en af de 15 største i verden. Der er to andre lufthavne i Madrid, Torrejon og Cuatro Viento, men de er små. Madrid Lufthavn har fire terminaler, at der er en shuttle bus mellem dem, den sidste af dem åbnede i 2006. Fra Madrid lufthavn, en rejse direkte til omkring 160 destinationer i hele verden. Lufthavnen er hovedsæde for seks flyselskaber, Iberia, Air Europa, EasyJet, Vueling, Spanair og Ryanair.

Madrid Lufthavn har mere end 100 forskellige butikker og 30 forskellige restauranter, caféer og barer. Andre faciliteter inkluderer trådløs internetadgang, VIP lounge, konferencecenter, bank, posthus, legeplads og et kapel. Flere hoteller er placeret i nærheden af lufthavnen, herunder Best Western Hotel Villa De Barajas og Sofitel Madrid Campo de las Nación.

Dansk