Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Madrid Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Madrid Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Madrid Lufthavn miniguide

Billeje Madrid Lufthavn
Biludlejning Madrid Lufthavn

Madrid-Barajas Lufthavn (MAD) ligger 9 km fra Madrid. Metro bringer dig til centrum af Madrid på 12 minutter, og der er også flere busser.De biludlejningsselskaber er repræsenteret i lufthavnen og er beliggende i Terminal 1 og 4 og er Goldcar udlejning, Avis, Europcar, National, Hertz, Aero City-Ares Mobile og Sixt.

48.270.581 passagerer besøgte Madrid Lufthavn i 2009 gør det 4. største lufthavn i Europa og en af de 15 største i verden. Der er to andre lufthavne i Madrid, Torrejon og Cuatro Viento, men de er små. Madrid Lufthavn har fire terminaler, at der er en shuttle bus mellem dem, den sidste af dem åbnede i 2006. Fra Madrid lufthavn, en rejse direkte til omkring 160 destinationer i hele verden. Lufthavnen er hovedsæde for seks flyselskaber, Iberia, Air Europa, EasyJet, Vueling, Spanair og Ryanair.

Madrid Lufthavn har mere end 100 forskellige butikker og 30 forskellige restauranter, caféer og barer. Andre faciliteter inkluderer trådløs internetadgang, VIP lounge, konferencecenter, bank, posthus, legeplads og et kapel. Flere hoteller er placeret i nærheden af lufthavnen, herunder Best Western Hotel Villa De Barajas og Sofitel Madrid Campo de las Nación.