Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Madrid

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Madrid inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Madrid miniguide

Billeje Madrid

Biludlejning Madrid

Madrid er hovedstaden i Spanien har 3.200 tusind indbyggere (2007).Det er således en af de største byer i Europa. Madrid ligger i landet, og har varme, tørre somre og kølige vintre.

Midtpunkt i Madrid er den travle torv på pladsen, “Puerto del Sol. (Solporten). Det var oprindelig en port i muren omkring Madrid i 1400. Senere, snarere end en markedsplads. Fra “Puerto del Sol,” der er ni gader, herunder Calle de Alcalá er den længste gade i Madrid med den berømte triumfbue og Cibeles-fontænen. Andre attraktioner i hovedstadens Retiro park – en af Madrids største og smukkeste parker, Museo del Prado – en berømt Kunstmuseum og Palacio Real – det kongelige palads. Et besøg på tyrefægtning arena, Las Ventas er også et besøg værd. Der er plads for 25.000 tilskuere! Tyrefægtning sæsonen varer fra marts til oktober.

Ellers Madrid byder på gode shoppingmuligheder, især på gaden af Gran Via. Byen har også en pulserende natteliv med mange natklubber, barer og restauranter.

Lufthavnen i Madrid er beliggende 12 km nordøst for centrum og Barajas internationale lufthavn navn

Dansk