Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Madrid

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Madrid inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Madrid miniguide

Billeje Madrid
Biludlejning Madrid

Madrid er hovedstaden i Spanien har 3.200 tusind indbyggere (2007).Det er således en af de største byer i Europa. Madrid ligger i landet, og har varme, tørre somre og kølige vintre.

Midtpunkt i Madrid er den travle torv på pladsen, “Puerto del Sol. (Solporten). Det var oprindelig en port i muren omkring Madrid i 1400. Senere, snarere end en markedsplads. Fra “Puerto del Sol,” der er ni gader, herunder Calle de Alcalá er den længste gade i Madrid med den berømte triumfbue og Cibeles-fontænen. Andre attraktioner i hovedstadens Retiro park – en af Madrids største og smukkeste parker, Museo del Prado – en berømt Kunstmuseum og Palacio Real – det kongelige palads. Et besøg på tyrefægtning arena, Las Ventas er også et besøg værd. Der er plads for 25.000 tilskuere! Tyrefægtning sæsonen varer fra marts til oktober.

Ellers Madrid byder på gode shoppingmuligheder, især på gaden af Gran Via. Byen har også en pulserende natteliv med mange natklubber, barer og restauranter.

Lufthavnen i Madrid er beliggende 12 km nordøst for centrum og Barajas internationale lufthavn navn