Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Nice

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nice inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nice miniguide

Nice

Biludlejning Nice

Nice ligger på den franske Riviera (Côte d’Azur), og er en af Frankrigs største byer.Det er det administrative center under Ministeriet for Alpes-Maritime region Provence-Alpes-Côte d’Azur. I Nice lever omkring 350.000 mennesker, men byen er centrum for et større bymæssigt område (herunder nabobyer af Antibes og Cannes) med en samlet befolkning på næsten 1 mio.

Ligesom mange andre byer ved Middelhavet, var Nice grundlagt allerede i antikken (ca. 350 år f.Kr.Kr.) af grækerne. Gennem historien har byen været under skiftende regimer – og den italienske indflydelse har været meget stærk – som stadig er markeret. Først i 1860, Nice, absolut fransk.

Attraktioner i Nice er mange. Den mest berømte er nok den imponerende strandpromenaden Promenade des Anglais, som løber parallelt med den lange, populære strand. Ellers er ruinerne af det gamle slot La Colline du Chateau og katedralen Notre Dame nævnt. Ud over, at der er byen især kendt for sit pulserende og varierede natteliv.

7 km vest for Nice er Frankrigs næststørste travleste lufthavn – Aéroport Nice Côte d’Azur .

Biludlejning i Nice har aldrig været billigere. Prøv vores brugervenlige søgemaskine og book en bil med det samme. De angivne priser omfatter alle nødvendige forsikringer og ubegrænset kilometertal.

Dansk