Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cannes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cannes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cannes miniguide

Cannes
Biludlejning Cannes

Cannes er beliggende i den sydlige del af Frankrig på “Franske Riviera” – i regionen Provence-Alpes-Côte-d’Azur.Byen hører til ministeriet for Alpes-Maritimes, og har omkring 70.000 indbyggere.

Cannes er en året rundt destination for turister og har en behagelig middelhavsklima med milde vintre og varme somre. Byen er kendt for sine smukke strande, luksus hoteller, strandpromenade “La Croisette”, gode indkøbsmuligheder og et pulserende natteliv.

Cannes Film Festival er en verdenskendt årlig begivenhed, der har været arrangerert her siden 1946, og det er vigtigt for både byen og filmindustrien. (Film Festival afholdt 12 marts-23 maj, 2010). Desuden har byen en salgsfremmende film festival og en tv-festival, samt en bred vifte af musik og kulturelle begivenheder.

Gamle By i Cannes er beliggende på en bakke i centrum, hvor du kan finde en sådan det gamle slot og kloster kompleks “La Castra.” En del af komplekset er tårnet “Tour de Castres, hvor den øverste del er en vidunderlig udsigt over byen og havnen. Der er også flere museer, bl.a. et arkæologisk museum, og en etnografisk museum.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport de Cannes-Mandelieu, der ligger få kilometer uden for centrum. Alternativt kan man rejse til den internationale lufthavn i Nice – “Aéroport Nice Côte-d’Azur“, som ligger ca. 40 km nordøst for Cannes.