Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cannes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cannes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cannes miniguide

Cannes

Biludlejning Cannes

Cannes er beliggende i den sydlige del af Frankrig på “Franske Riviera” – i regionen Provence-Alpes-Côte-d’Azur.Byen hører til ministeriet for Alpes-Maritimes, og har omkring 70.000 indbyggere.

Cannes er en året rundt destination for turister og har en behagelig middelhavsklima med milde vintre og varme somre. Byen er kendt for sine smukke strande, luksus hoteller, strandpromenade “La Croisette”, gode indkøbsmuligheder og et pulserende natteliv.

Cannes Film Festival er en verdenskendt årlig begivenhed, der har været arrangerert her siden 1946, og det er vigtigt for både byen og filmindustrien. (Film Festival afholdt 12 marts-23 maj, 2010). Desuden har byen en salgsfremmende film festival og en tv-festival, samt en bred vifte af musik og kulturelle begivenheder.

Gamle By i Cannes er beliggende på en bakke i centrum, hvor du kan finde en sådan det gamle slot og kloster kompleks “La Castra.” En del af komplekset er tårnet “Tour de Castres, hvor den øverste del er en vidunderlig udsigt over byen og havnen. Der er også flere museer, bl.a. et arkæologisk museum, og en etnografisk museum.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport de Cannes-Mandelieu, der ligger få kilometer uden for centrum. Alternativt kan man rejse til den internationale lufthavn i Nice – “Aéroport Nice Côte-d’Azur” , som ligger ca. 40 km nordøst for Cannes.

Dansk