Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Nice Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nice Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nice Lufthavn miniguide

Nice Lufthavn

Biludlejning Nice Lufthavn

Nice Côte d’Azur Airport (NCE) ligger 7 miles fra centrum af Nice .Busser er en fantastisk måde at rejse mellem lufthavnen og Nice på. Der er også en jernbanestation i nærheden af terminalen ene med gode forbindelser til flere steder i området langs Côte d’Azur. De virksomheder, der tilbyder biludlejning er Ada, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt citerer Libertans.

I 2009 passagerer besøgte 9.830.987 Nice Côte d’Azur Lufthavn, og det er de 3 største lufthavn i Frankrig .Lufthavnen har to terminaler, en gratis shuttlebus kører mellem terminalerne. Internationale jetset bruger lufthavnen ofte at rejse til luksuriøse feriesteder i området, men også mange lavprisselskaber flyver her.

Lufthavnen har en meget god udvalg af butikker og restauranter. Ikke mindst er der mange eksklusive butikker, der tilbyder det meste af den franske mode-og gourmet.Prisniveauet er ikke specielt lav, men snarere at Nice Côte d’Azur Lufthavn at tilbyde gratis internet. Der er et forretningscenter og gratis shuttle bus, der går til fire forskellige hoteller i nærheden.

Dansk