Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Nice Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nice Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nice Lufthavn miniguide

Nice Lufthavn
Biludlejning Nice Lufthavn

Nice Côte d’Azur Airport (NCE) ligger 7 miles fra centrum af Nice .Busser er en fantastisk måde at rejse mellem lufthavnen og Nice på. Der er også en jernbanestation i nærheden af terminalen ene med gode forbindelser til flere steder i området langs Côte d’Azur. De virksomheder, der tilbyder biludlejning er Ada, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt citerer Libertans.

I 2009 passagerer besøgte 9.830.987 Nice Côte d’Azur Lufthavn, og det er de 3 største lufthavn i Frankrig .Lufthavnen har to terminaler, en gratis shuttlebus kører mellem terminalerne. Internationale jetset bruger lufthavnen ofte at rejse til luksuriøse feriesteder i området, men også mange lavprisselskaber flyver her.

Lufthavnen har en meget god udvalg af butikker og restauranter. Ikke mindst er der mange eksklusive butikker, der tilbyder det meste af den franske mode-og gourmet.Prisniveauet er ikke specielt lav, men snarere at Nice Côte d’Azur Lufthavn at tilbyde gratis internet. Der er et forretningscenter og gratis shuttle bus, der går til fire forskellige hoteller i nærheden.