Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Alicante

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alicante inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alicante miniguide

Alicante
Biludlejning Alicante

Alicante er hovedstaden i provinsen Alicante og ligger ved Middelhavets kyst, og fra havnen eksporteres rosiner, vin, frugt og olivenolie. Alicante er den anden største by i regionen Valencia med en befolkning på ca. 315 tusind (2009) i byen og over 450.000 i hovedstadsområdet regionen. Dette er Spaniens ottende største storbyområde og byen er et af de hurtigst voksende i landet.

Mange forbinder Alicante med lange strande, palmer og grønt hav, og byen er en meget populær turistattraktion. Hertil kommer, Alicante historiske by, blev grundlagt af fønikerne i år 325 f.Kr. Kr. I den gamle bydel kan man se mange historiske bygninger og attraktioner, herunder den middelalderlige slot Santa Barbara er en af de største i landet. Alicante er en meget rig by og frister med mange parker, Monte Benacantil med eukalyptustræer. Karneval i februar og påske festival er blot ét af flere Festligheder afholdes hvert år.

Alicante Lufthavn ligger cirka 10 km udenfor byen

Alicante og Alicante Airport er det mest populære destinationer for booking af billeje i Spanien .Det er ekstremt hård konkurrence, så priserne er meget lave.Billigerebiludlejning.dk gøre deres yderste for at presse priserne ned og bestille tidligt, kan du få biler på langt under 100 dollar per dag, hvis du bestiller mere end 5 dage.Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning på flere steder i Alicante-området, også på Alicante Airport. Nogle af vores biler kan nævnes: Peugot 107 og 207, Ford Fiesta, VW Golf, Ford Station Wagon, Citroen Picasso, VW Touran – 7 sæder, Alfa 159, og Audi A4.