Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Alicante

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alicante inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alicante miniguide

Alicante

Biludlejning Alicante

Alicante er hovedstaden i provinsen Alicante og ligger ved Middelhavets kyst, og fra havnen eksporteres rosiner, vin, frugt og olivenolie. Alicante er den anden største by i regionen Valencia med en befolkning på ca. 315 tusind (2009) i byen og over 450.000 i hovedstadsområdet regionen. Dette er Spaniens ottende største storbyområde og byen er et af de hurtigst voksende i landet.

Mange forbinder Alicante med lange strande, palmer og grønt hav, og byen er en meget populær turistattraktion. Hertil kommer, Alicante historiske by, blev grundlagt af fønikerne i år 325 f.Kr. Kr. I den gamle bydel kan man se mange historiske bygninger og attraktioner, herunder den middelalderlige slot Santa Barbara er en af de største i landet. Alicante er en meget rig by og frister med mange parker, Monte Benacantil med eukalyptustræer. Karneval i februar og påske festival er blot ét af flere Festligheder afholdes hvert år.

Alicante Lufthavn ligger cirka 10 km udenfor byen

Alicante og Alicante Airport er det mest populære destinationer for booking af billeje i Spanien .Det er ekstremt hård konkurrence, så priserne er meget lave.Billigerebiludlejning.dk gøre deres yderste for at presse priserne ned og bestille tidligt, kan du få biler på langt under 100 dollar per dag, hvis du bestiller mere end 5 dage.Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning på flere steder i Alicante-området, også på Alicante Airport. Nogle af vores biler kan nævnes: Peugot 107 og 207, Ford Fiesta, VW Golf, Ford Station Wagon, Citroen Picasso, VW Touran – 7 sæder, Alfa 159, og Audi A4.

Dansk