Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Alicante Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alicante Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alicante Lufthavn miniguide

Billeje Alicante Lufthavn
Biludlejning Alicante Lufthavn

Alicante Airport (ALC) ligger 9 km sydvest for Alicante. Der er gode busforbindelser fra lufthavnen og Alicante. Der er 10 forskellige bilproducenter i lufthavnen, det er de nationale ater, Optag, Sixt, Auriga, Centauro, Avis, Hertz, Sol Mar, Goldcar Europa og Europcar.

9.139.607 passagerer besøgte lufthavnen i 2009, hvilket gør det det 6. travleste lufthavn i Spanien, efter antallet af passagerer.Det er det vigtigste knudepunkt for Ryanair, der tegner sig for omkring en fjerdedel af passagertrafikken (2009) efterfulgt af Easyjet. Lufthavnen har to terminaler og en terminal 3 vil blive afsluttet i 2011.

Der er flere barer, caféer og restauranter på Alicante Airport. Det har tre forskellige afgiftsfrie butikker og flere specialbutikker sælger alt fra musik til smykker og sportsudstyr. Andre faciliteter inkluderer et apotek, internet, lægehjælp og apoteker.