Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Alicante Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alicante Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alicante Lufthavn miniguide

Billeje Alicante Lufthavn

Biludlejning Alicante Lufthavn

Alicante Airport (ALC) ligger 9 km sydvest for Alicante . Der er gode busforbindelser fra lufthavnen og Alicante. Der er 10 forskellige bilproducenter i lufthavnen, det er de nationale ater, Optag, Sixt, Auriga, Centauro, Avis, Hertz, Sol Mar, Goldcar Europa og Europcar.

9.139.607 passagerer besøgte lufthavnen i 2009, hvilket gør det det 6. travleste lufthavn i Spanien, efter antallet af passagerer.Det er det vigtigste knudepunkt for Ryanair, der tegner sig for omkring en fjerdedel af passagertrafikken (2009) efterfulgt af Easyjet. Lufthavnen har to terminaler og en terminal 3 vil blive afsluttet i 2011.

Der er flere barer, caféer og restauranter på Alicante Airport. Det har tre forskellige afgiftsfrie butikker og flere specialbutikker sælger alt fra musik til smykker og sportsudstyr. Andre faciliteter inkluderer et apotek, internet, lægehjælp og apoteker.

Dansk