Biludlejning Frankrig

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Frankrig

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Frankrig inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Frankrig miniguide

Frankrig

Biludlejning Frankrig

Frankrig (64 millioner indbyggere i 2009) ligger i det vestlige Europa – og er omgivet af Belgien, Luxembourg, Tyskland, Schweiz, Italien, Andorra og Spanien..Desuden Fyrstendømmet Monaco, som er en uafhængig stat ved Middelhavets kyst, omgivet af Frankrig. Ud over de Middelhavsland også grænser op til Atlanterhavet og Den Engelske Kanal.

Frankrigs landskab består af lavland i nord og vest, mens midten af Frankrig er dækket af bjerge region i Central-massivet.I sydvest mod Spanien er Pyrenæerne bjergkæde, og vi finder Alperne i øst (hvor landet opfylder Schweiz og Italien .)Det højeste bjerg i Alperne er Mont Blanc (4.807 m).

Frankrig har for det meste et tempereret klima med relativt varme somre og milde vintre. Langs Atlanterhavskysten er en lidt vådere kyst klima, mens det sydlige Frankrig er kendetegnet ved et varmere og tørrere middelhavsklima.
Det hovedstaden i det land, Paris , er Europas største storbyområde.Der er næsten 12 millioner mennesker her (omkring 2,2 millioner i den indre by), og er et stort turistmål med mange berømte vartegn.

Andre store byer i Frankrig: Marseille, Lyon, Toulouse, Bordeaux, Strasbourg og Nice .Frankrig er især kendt for sit køkken, og for dets kvalitet vine – og er også en af Europas store kulturelle nationer.

Frankrigs største lufthavn, er Charles de Gaulle International Airport (aka Roissy Airport) – ligger 30 km nordøst for Paris.

Billigerebiludlejning.dk har en af de bredeste udvalg af biludlejning i Frankrig. Ved bestilling gennem os er du garanteret lave priser på billeje i de fleste destinationer.

Dansk