Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Avignon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Avignon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Avignon miniguide

Avignon
Biludlejning Avignon

Avignon er beliggende på venstre bred af Rhone-floden i den nordlige del af Provence i Sydfrankrig – specielt i departementet Vaucluse.Byen har ca. 95.000 indbyggere, men man tager det hele byområdet, befolkningen stiger til næsten det dobbelte.

Avignon ældste historie går tilbage til antikken, men byen havde sin storhedstid i den tidlige del af 1300’s – en periode, hvor det var en pavelig bopæl. Fra det tidspunkt kommer Avignon mest berømte bygninger: Palais des Papes (pavelige Palace).
Ellers er det en række historiske monumenter og andre seværdigheder i Avignon. Blandt de mest populære er broen Pont d’Avignon, middelalderlige fæstning Rampe Kunst og Notre Dame des Doms (med Pope John 22S Mausoleum). Der er også en række forskellige museer i byen.

Blandt de begivenheder, der trækker folk her, skal først og fremmest er Avignon festival nævnt. Det er en stor international teaterfestival, der er blevet afholdt her hver sommer siden 1947. På sit højdepunkt over 100.000 mennesker besøgte festivalen.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport d’Avignon-Caumont, ca. 8 km. sydøst for byen.