Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Avignon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Avignon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Avignon miniguide

Avignon

Biludlejning Avignon

Avignon er beliggende på venstre bred af Rhone-floden i den nordlige del af Provence i Sydfrankrig – specielt i departementet Vaucluse.Byen har ca. 95.000 indbyggere, men man tager det hele byområdet, befolkningen stiger til næsten det dobbelte.

Avignon ældste historie går tilbage til antikken, men byen havde sin storhedstid i den tidlige del af 1300’s – en periode, hvor det var en pavelig bopæl. Fra det tidspunkt kommer Avignon mest berømte bygninger: Palais des Papes (pavelige Palace).
Ellers er det en række historiske monumenter og andre seværdigheder i Avignon. Blandt de mest populære er broen Pont d’Avignon, middelalderlige fæstning Rampe Kunst og Notre Dame des Doms (med Pope John 22S Mausoleum). Der er også en række forskellige museer i byen.

Blandt de begivenheder, der trækker folk her, skal først og fremmest er Avignon festival nævnt. Det er en stor international teaterfestival, der er blevet afholdt her hver sommer siden 1947. På sit højdepunkt over 100.000 mennesker besøgte festivalen.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport d’Avignon-Caumont, ca. 8 km. sydøst for byen.

Dansk