Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Castres

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Castres inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Castres miniguide

Billeje Castres

Biludlejning Castres

Castres er en by i det sydlige Frankrig i departementet Tarn.Det er beliggende 72 km øst for Toulouse på floden Agout. Ca. 46.000 mennesker lever i Castres, ligger 172 meter over havets overflade.

Byen er måske bedst kendt som den franske socialist leder Jean Jaurès hjemby. Et museum blev indviet ham i 1988. I centrum, Place Jean-Jaurès, kirken Notre-Dame de la Plata fra 1700-tallet, og Cathedral of St.-Benoît fra 1677. Domkirkens haver er designet af Le Nôtre, som også designede parken i Versailles. Byen har også en Goya museum, opkaldt efter den spanske maler Francisco Goya. Dette museum har den største samling af spanske malerier i Frankrig, og omfatter værker af Velazquez og Zurbaran. Museet åbnede i 1840 og har omkring. 28.000 besøgende årligt. Castres arrangerer en årlig kortfilm festival.

Den nærmeste lufthavn er Mazamet Airport, som ligger ca. syv kilometer sydøst for Castres.

Dansk