Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Castres

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Castres inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Castres miniguide

Billeje Castres
Biludlejning Castres

Castres er en by i det sydlige Frankrig i departementet Tarn.Det er beliggende 72 km øst for Toulouse på floden Agout. Ca. 46.000 mennesker lever i Castres, ligger 172 meter over havets overflade.

Byen er måske bedst kendt som den franske socialist leder Jean Jaurès hjemby. Et museum blev indviet ham i 1988. I centrum, Place Jean-Jaurès, kirken Notre-Dame de la Plata fra 1700-tallet, og Cathedral of St.-Benoît fra 1677. Domkirkens haver er designet af Le Nôtre, som også designede parken i Versailles. Byen har også en Goya museum, opkaldt efter den spanske maler Francisco Goya. Dette museum har den største samling af spanske malerier i Frankrig, og omfatter værker af Velazquez og Zurbaran. Museet åbnede i 1840 og har omkring. 28.000 besøgende årligt. Castres arrangerer en årlig kortfilm festival.

Den nærmeste lufthavn er Mazamet Airport, som ligger ca. syv kilometer sydøst for Castres.