Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Poitiers

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Poitiers inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Poitiers miniguide

Billeje Poitiers
Biludlejning Poitiers

Poitiers er en by i det centrale Frankrig, 104 km sydvest for Tours .Poitiers er hovedstaden i ministeriet for Vienne, der ligger ved floden Clain i Poitou-Charentes. Vi lever ca. 84.000 indbyggere.

Poitiers var biskoppen sæde og religiøse centrum på 300’s, og blev senere hovedstad i amtet Poitou. Old Town er omgivet af resterne af den middelalderlige bymur, og indeholder mange historiske og betydningsfulde strukturer. Byen er kendt for St. Jean Baptist fra 300’s, som er en af Frankrigs ældste hellige bygninger. Byen har flere seværdigheder såsom den romanske kirke Notre-Dame-La-Grande fra 1000-1100’s. Den har en smukt dekoreret facade. Gothic St. Pierre katedralen blev påbegyndt i 1162, og valfartskirken St. Hilaire-le-Grand fra 1000’s med en syvskipet basilika er også værd at gå glip af. Ture har også ruiner fra romertiden.

Poitiers lufthavn, også kendt som Aéroport de Poitiers-Biard ligger ca 3 km uden for centrum.