Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Poitiers

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Poitiers inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Poitiers miniguide

Billeje Poitiers

Biludlejning Poitiers

Poitiers er en by i det centrale Frankrig , 104 km sydvest for Tours .Poitiers er hovedstaden i ministeriet for Vienne, der ligger ved floden Clain i Poitou-Charentes. Vi lever ca. 84.000 indbyggere.

Poitiers var biskoppen sæde og religiøse centrum på 300’s, og blev senere hovedstad i amtet Poitou. Old Town er omgivet af resterne af den middelalderlige bymur, og indeholder mange historiske og betydningsfulde strukturer. Byen er kendt for St. Jean Baptist fra 300’s, som er en af Frankrigs ældste hellige bygninger. Byen har flere seværdigheder såsom den romanske kirke Notre-Dame-La-Grande fra 1000-1100’s. Den har en smukt dekoreret facade. Gothic St. Pierre katedralen blev påbegyndt i 1162, og valfartskirken St. Hilaire-le-Grand fra 1000’s med en syvskipet basilika er også værd at gå glip af. Ture har også ruiner fra romertiden.

Poitiers lufthavn, også kendt som Aéroport de Poitiers-Biard ligger ca 3 km uden for centrum.

Dansk