Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tours

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tours inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tours miniguide

Billeje Tours

Biludlejning Tours

Tours er en by i det centrale Frankrig, øst for Nantes .Tours ligger ved floden Cher i Loire udløb. Det er hovedstaden i ministeriet for Indre-et-Loire. Vi lever ca. 133.000 indbyggere, 307.000 med forstæder.

Byen var oprindelig en keltisk by. Cesar erobrede byen i det 50. århundrede. På 200-tallet. Centrum af kristendommens udbredelse i Gallien område Den gamle bydel har mange bygninger fra middelalderen og renæssancen. Her er den gotiske St. Gatien Cathedral, startede i 1170 og afsluttet i 1547. Ture også St. Julien kirke og ærkebiskop Palace of renæssancen fra 1600-tallet, nu Museum of Art. Byen er Castle Tours, Loire-floden banker, blomstermarkedet og sted Place Plumereau og gamle bydel. Regionen omkring Tours, Touraine er berømt for sine vine og den franske accent. I Tours er også en øl akademi.

Aéroport Tours Val de Loire lufthavn er beliggende mindre end en kilometer fra centrum af Tours.

Dansk