Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tours

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tours inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tours miniguide

Billeje Tours
Biludlejning Tours

Tours er en by i det centrale Frankrig, øst for Nantes .Tours ligger ved floden Cher i Loire udløb. Det er hovedstaden i ministeriet for Indre-et-Loire. Vi lever ca. 133.000 indbyggere, 307.000 med forstæder.

Byen var oprindelig en keltisk by. Cesar erobrede byen i det 50. århundrede. På 200-tallet. Centrum af kristendommens udbredelse i Gallien område Den gamle bydel har mange bygninger fra middelalderen og renæssancen. Her er den gotiske St. Gatien Cathedral, startede i 1170 og afsluttet i 1547. Ture også St. Julien kirke og ærkebiskop Palace of renæssancen fra 1600-tallet, nu Museum of Art. Byen er Castle Tours, Loire-floden banker, blomstermarkedet og sted Place Plumereau og gamle bydel. Regionen omkring Tours, Touraine er berømt for sine vine og den franske accent. I Tours er også en øl akademi.

Aéroport Tours Val de Loire lufthavn er beliggende mindre end en kilometer fra centrum af Tours.