Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Nantes

Der kan være en del udfordringer forbundet med at rejse til et nyt sted, og det gælder specielt i forhold til transport. Det gode er, at du altid kan benytte dig af biludlejningstjenester. Hvis du planlægger at besøge Nantes, eller du allerede er der som besøgende og ikke ved, hvor du skal begynde med biludlejning, så skal du læse videre for at finde ud af mere. At leje en bil i denne by er ganske let, og der er mange muligheder til rådighed. 

Guide til Nantes

Nantes
Biludlejning Nantes

Frankrig er hjemsted for noget af det mest spektakulære landskab på kloden. Det er lige fra de interessante opholdssteder på den storslåede Côte d’Azur til de berømte boulevarder i Paris. Landet betager romantikere med skyhøje katedraler, eventyrslotte og maleriske landsbyer, og formår stadig at imponere realister med progressiv og moderne stil. Det er i dette land, du finder Nantes, en by beliggende ved Loire-floden i det vestlige Frankrig. Byen kan prale af en lang historie som et industri- og havnecenter. Desuden er byen hjemsted for Château des Ducs de Bretagne, som engang var beboet af hertugerne i Bretagne. 

Nantes er den sjettestørste by i Frankrig med ca. 310.000 indbyggere. Befolkningstilvæksten i byen har været enorm, og på trods af, at nogle byer undertiden registrerer et fald i deres samlede befolkning, har byen formået at opretholde en vækst. En af de ting som får byen til at skille sig ud er dens historiske natur. Mange attraktioner i byen har en historie bagved, og det er denne rige historie, som tiltrækker besøgende fra hele verden. Øverst på listen over disse seværdigheder er hertugene af Bretagnes slotte og Musee d’Arts de Nantes. 

  • Nantes er en historisk by med rigtig mange betagende scenarier at se 
  • De lokale beboere i byen er meget venlige, hvilket gør byen til et ideelt feriested. 

Nantes har arbejdet virkelig hårdt for at opretholde et æstetiske udseende,og det er en faktor som får turisterne til at strømme til byen år efter år. Konkret er byen placeret sydvest for Paris, ca. 56 km fra havet. Afstanden fra Frankrigs hovedstad Paris til Nantes er ca. 380 kilometer. Hvis du vælger at rejse med fly fra Charles de Gaulle Lufthavn, som er den største lufthavn i Paris, vil det tage dig cirka 1 time og 5 minutter at komme til Nantes Atlantique Lufthavn. 

Når du kommer til Nantes, kan du udforske de forskellige attraktioner i byen ved hjælp af en lejebil. Der er adskillige steder at besøge i Nantes og de omkringliggende byer, blandt dem Reze på den sydvestlige side, La Contrie i nordvest, Saint-Sebastien-sur-Loire på den nordøstlige side, Vertou i den sydøstlige del og Les Couets på den sydvestlige side. Alle disse steder ligger kun få kilometer fra Nantes, og det tager få minutter at komme til dem. Der er så meget at lave i denne by, så læs videre for at finde ud af mere og høre om biludlejning. 

Udforsk området med din lejebil

Nantes har mange betagende steder at besøge. Byens mennesker er også gæstfrie, så du kan være sikker på et behageligt ophold. Mens du er der, kan du udforske det gamle hertugsæde i slottet Château des Ducs de Bretagne (Bretagnes hertugers slot). Det ligger i hjertet af byen, og er hjemsted for Nantes historiske museum. Museet giver et omfattende portræt af Nantes op til i dag. Det tager dig 6 minutter (1,5 kilometer) via Rue Gambetta og 4 minutter (1,2 kilometer) via Rue de Strasbourg at komme til slottet. 

Slottet har udsigt over Atlanterhavet. Når du først er her, så skal du sørge for at tage dig tid til at forkæle dig med forskellige vandaktiviteter, herunder svømning, vandsurfing, sejlture og snorkling. Lu-tårnet er et andet sted, som du kan besøge ved at bruge en lejebil, når du er i Nantes. Det er på forsiden af slottet, og er ret smukt med en blanding af blå og gyldne farver. Det tager dig ca. 7 minutter at komme til tårnet fra Nantes by via Rue de Strasbourg eller Avenue Carnot. 

Et andet sted, som du kan besøge med en billeje, er Skt. Peter og Skt. Paul-katedralen. Katedralens hvide stenfacade er flankeret af to store tårne. Du kan også tage en tur gennem Jardin des Plantes, en botanisk have med over 50.000 blomster. Endvidere kan du køre din lejebil eller få en chauffør til at køre dig til floden Erdre, hvor du kan nyde at gå eller cykle langs floden, hvor der ligger flere parker, slotte og herregårde. 

Så er der Muséum d’Histoire Naturelle, hvor du kan blive mere klog på naturvidenskaben. Den del af udstillingen, som med garanti vil fange din opmærksomhed, er hvalskelettet, som findes i det zoologiske galleri. Skelettet er 18 meter langt, og det hænger fra loftet. Hvis du lejer en bil fra Nantes centrum, tager det dig 2 min (2,5 kilometer) via Quai de la Fosse at komme til museet. Nogle andre interessante steder, som du kan besøge i Nantes med en lejebil, er Cours Cambronne, Musée de l’Imprimerie, Passage Pommeraye og Les Machines de l’Île. 

Lufthavne

Nantes har kun én lufthavn, Nantes Atlantique Lufthavn. Lufthavnen ligger på den sydvestlige side af byen i Bouguenais. Det er 8 km væk fra byens centrum, så det tager dig ca. 10 minutter at komme til byen ved hjælp af en lejebil. Lufthavnen bruges også af besøgende, som besøger nærliggende byer som Reze. Den er også forbundet til større lufthavne i Frankrig, herunder Paris Charles de Gaulle, Orly Lufthavn, Lyon Saint Exupéry Lufthavn og Toulouse-Blagnac Lufthavn. 

Nantes Atlantique lufthavn er en af de største lufthavne i den vestlige del af Frankrig. Det er også en af de travleste, og befordrer millioner af passagerer hvert år. Lufthavnen har et strømlinet design, som giver dig mulighed for at bruge mindre tid på opgaver såsom indtjekning og sikkerhedskontrol. På denne måde får du mere tid til at nyde den skønhed, som byen byder på, samt at forkæle dig selv med aktiviteter som shopping og hygge. 

Derudover er der mange muligheder for at leje en bil i lufthavnen. Med disse muligheder til rådighed behøver du ikke tænke på at finde en bil, imens du er på ferie i Nantes. Nogle af biludlejningsfirmaerne i lufthavnen er Avis, Europcar, Dollar, Enterprise, Hertz, Thrifty, YourRent og Absolute Car Rental. Du kan vælge det lejetilbud, som bedst opfylder dine behov og dit budget. 

Trafik

Kørsel i Nantes er sjovt og nemt takket være de velholdte veje og den ubesværede trafik. Trafikken er tæt i morgentimerne og om aftenen, men det er kun tilfældet i byen. Hvis du ikke ønsker at blive fanget i trafikken, så kan du undgå at være i byen omkring disse tidspunkter. Skulle du havne i byen i disse perioder, så skal du ikke gå i panik, da trafikken normalt lidt efter lidt, og du vil sjældent finde dig selv spærret inde i en kø. 

Når du vælger en biludlejning, så kan du enten vælge at køre selv eller ansætte en chauffør. Hvis du går efter den første mulighed, så kan du bruge Google Maps. Dette vil hjælpe dig med at få en ide om, hvordan trafik i Nantes fungerer, og hvilke områder der bør undgås. Det hjælper dig også med at finde de steder, som du ønsker at besøge. 

Den generelle hastighedsgrænse i Nantes er 80 km/t. Den går dog ned til 50 km/t i boligområder og i bymidten. Sørg for at overholde disse hastighedsgrænser for at undgå problemer med de lokale myndigheder. Der er fem parkeringszoner, herunder rød, rød prikket, orange, blå og grøn. Alle er åbne fra mandag til lørdag bortset fra den grønne gratiszone, som kun er åben på hverdage. Der er desuden parkeringsforbud i de sorte og sorte prikkede zoner. Samlet set er Nantes et godt sted at besøge med en lejebil.