Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Nantes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nantes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nantes miniguide

Nantes

Biludlejning Nantes

Nantes er Frankrigs 6:e største by (281.500 indbyggere i 2008) og er beliggende i den vestlige del af landet – floden Loire, lige syd for Bretagne.Byen er det administrative centrum i ministeriet for Loire-Atlantique og i regionen Pays de la Loire.

Historisk set er Nantes betragtes som en af Frankrigs mest velstående byer, og der er en status, som karakteriserer byen i dag. Det er kendt for sine mange luksus restauranter, dens pulserende natteliv – og for hans engagement i kunst og kultur.

Blandt byens mange attraktioner omfatter den imponerende katedral Saint-Pierre-Paul. Det blev påbegyndt i 1434 og udvidet flere gange i løbet af de næste 400 år.Ellers slottet Château des Ducs de Bretagne, hvor de ældste dele er fra 1200’s, en populær turist attraktioner. Nævnes skal også den charmerende brostensbelagte gader og bindingsværkshuse (den ældste er fra 1500-tallet) i Bouffay kvartal. En nyere attraktion er tårnet Tour Lu, der er relateret til en kage fabrik.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport Nantes Atlantique, som ligger 8 km syd for byen.

Dansk