Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Paris

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Paris inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Paris miniguide

Paris
Biludlejning Paris

Paris er hovedstaden i Frankrig og er det økonomiske, kulturelle og politiske centrum i landet. Byen er centralt beliggende i det nordlige Frankrig ved floden Seine med 2,1 millioner indbyggere, der bor i selve byen (2019). Hovedstadsområdet har en befolkning på næsten 12,5 millioner. 

Paris er en af de mest besøgte byer i verden med utallige berømte seværdigheder. Eiffeltårnet, Louvre museet, kirkerne Notre Dame og Sacré-Coeur, Triumfbuen, Champs-Elysées og kunstnerkvarteret Montmartre er blot nogle af dem. 

Derudover er parken Jardin de Luxembourg en af byens attraktioner. Parken blev oprettet i 1612 ved Luxembourg paladset. Det indeholder smukke springvand, skulpturer, tennisbaner og mere. 

Lidt uden for byens centrum ligger Disneyland Paris, en stor attraktion for hele familien. 

Metropolen er desuden et Eldorado for shopping med små special-butikker, designerbutikker, markeder, samt store varehuse. 

Lufthavn

Den største lufthavn, Paris Charles de Gaulle Lufthavn (CDG), ligger 34 km nordøst for byens centrum og betjener 60 millioner passagerer årligt. I lufthavnens terminal 1 og 2 er der et stort antal biludlejningsfirmaer – inklusive Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Firefly, Hertz, Sixt, Interrent, Alamo, Advantage, Dollar, National, Thrifty og TT Car Transit. 

Den noget mindre lufthavn, Paris Orly Airport (ORY), ligger 17 km syd for byens centrum. Den betjener cirka 25 millioner passagerer årligt. I Terminal West i lufthavnen har flere biludlejningsfirmaer deres skranker – såsom Sixt, Avis, Budget, Europcar, Enterprise, Firefly, Hertz, Alamo, Dollar og National. 

Trafik

Frankrig har en god infrastruktur og et omfattende netværk af motorveje (“Autoroutes”). Et stort antal motorveje er toldveje. Du kan betale med kort eller kontanter. Paris er omgivet af adskillige motorveje, der fører til de fleste af Frankrigs store byer. 

I bebyggede områder er hastighedsgrænsen 50 km/t, mens grænsen på motorvejene varierer mellem 90 km/t og 130 km/t. 

Promillegrænsen i Frankrig er 0,5, hvilket er det samme som i Danmark

At køre ind til Paris’ centrum kan være stressende og anbefales ikke til uerfarne bilister. Derudover er det ofte vanskeligt at finde en ledig parkeringsplads. Ikke desto mindre er det en god ide at booke en lejebil med GPS for at gøre det nemmere at finde vej, hvis du skal køre i Paris. Det anbefales også at booke et hotel i Paris, der tilbyder parkeringspladser til sine gæster. 

Køretips

Med en lejebil i Paris kan du tage på kortere eller længere ture i bil uden for byens centrum, helt i dit eget tempo. Hvis du planlægger en familieferie i Paris, skal du absolut tage til Disneyland Paris, der ligger 43 km øst for byens centrum. Disneyland Paris består af 2 forlystelsesparker – Disneyland Park og Walt Disney Studios Park. Sidstnævnte har temaer fra filmverdenen. 

Et andet tip er at køre til Versailles paladset, der kun ligger 24 km sydvest for Paris. Paladset blev bygget i det 17. århundrede, og er et af Europas største paladser. Det var den kongelige residens i det 17. og 18. århundrede. Paladset er omgivet af en usædvanligt smuk have. Bygningen indeholder op til 700 værelser, hvor hovedattraktionen er porcelæns-spisestuen, der ligger i midten af paladset og er dekoreret med 357 spejle. 

Hvis du ønsker at tage på en lidt længere dagstur, kan du tage til den lille by Giverny, der ligger 76 km nordvest for Paris. Den berømte franske kunstner Claude Monet boede i Giverny fra 1883, indtil han døde i 1926. Den smukke have og huset, hvor han boede, er i dag blevet lavet om til et museum. Mange af motiverne fra Monets mest berømte malerier blev taget fra denne have. Museet er åbent hver dag fra 27. marts til 1. november 2020. Der er en café og en butik på stedet.