Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Paris

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Paris inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Paris miniguide

Paris

Biludlejning Paris

Frankrigs hovedstad, Paris, er Europas største by – i det mindste, hvis hele hovedstadsområdet er inkluderet.Det drives som en samlet befolkning på alle 12 mio. Inden for den definerede bygrænsen fra 1860 lever imidlertid “kun” 2,2 millioner mennesker (2007). Paris er Europas mest besøgte by. Omkring 30 millioner besøgende kommer her hvert år.
Paris er en særskilt afdeling (amt) og er også centrum for regionen Île-de-France. River Seine dele center i to – Rive Gauche (venstre bred) og Rive Droite (højre bred).

Det kan gøre en meget lang liste over alle de seværdigheder i Paris. Blandt de mest kendte er Eiffeltårnet, Arc de Triomphe, Notre Dame kirken og Sacré Coeur, Invalides Dome, Pantheon og parade Champs-Elysées. Og byens mange museer, kunstmuseer, Louvre og de nationale museum for moderne kunst i Pompidou Center, den mest populære.

Ellers den maleriske Latinerkvarteret på venstre bred og kunstnernes kvartaler på Montmartre bakken (nær Sacré Coeur) populær destination – og man er i Paris, skal du også nyde den typiske parisiske cafe liv. Du rejser med børn, et besøg i Disneyland Resort Paris omkring 30 km øst for hovedstaden er usandsynligt at undgå.

Paris har to store internationale lufthavne: Orly Lufthavn (15 km syd for byen) og Roissy Charles de Gaulle (25 km nordøst for byen)

Priserne for billeje i Paris variere. Det betaler sig at være tidligt til billigste priser. Vi anbefaler at bestille en bil så tidligt som muligt, især hvis du bestiller i højsæsonen, som løber fra maj til september.

Dansk