Biludlejning Danmark

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Danmark

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Danmark inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Danmark miniguide

Billeje Danmark

Biludlejning Danmark

Danmark ligger i Nordeuropa, og som falder inden for det geografiske område i Skandinavien (som omfatter de lande, Danmark, Norge og Sverige ). Landet har 5.500 tusind indbyggere (2009), og består af den jyske halvø og 443 øer – hvoraf Sjælland og Fyn er de største. Danmark grænser Tyskland mod syd og kystlinje til den nordlige Skagerrak, Kattegat og Østersøen i øst og Nordsøen i vest. Landet har færgeforbindelser til Norge, Sverige, England, Polen og Tyskland.

Færøerne (en øgruppe, der ligger lige nord for Skotland ) og Grønland (verdens største ø, der ligger geografisk i Nordamerika) hører også til Danmark.

Danmark landskab er præget af lavland med bakker, snogging (kalksten klipper) og klitter (sand banker). Møllehøj højeste punkt er – og er 170 m.

Landet har et maritimt klima, med blæsende vintre og kølige somre.

Capital København ligger på Sjælland, og har ca 520.000 indbyggere i centrum (2010). Hvis du inkluderer hele byområdet, den stigende befolkning på tæt ved 1,2 millioner. Fra Sjælland er den bro til Sverige . København er en moderne by med mange attraktioner og seværdigheder, gode indkøbsmuligheder og et varieret natteliv.

Andre større byer i Danmark: Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers Kolding.
Landets mest populære turistattraktioner er dyre-og forlystelsesparker, museer, smukke slotte, historiske seværdigheder fra vikingetiden, lange sandstrande og de årlige musikfestivaler.

Danmark’s største internationale lufthavn er Københavns Lufthavn, Kastrup , der ligger 8 km syd for hovedstaden.
Vi tilbyder en bred vifte af biler fra budgettet biler til luksusbiler, cabriolet og fire-hjulstrekkere de fleste steder i Danmark.

Biludlejning i Danmark har aldrig været billigere. Prøv søgemaskinen og find den billigste biludlejning i Danmark .

Dansk