Biludlejning Danmark

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Danmark

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Danmark inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Danmark miniguide

Billeje Danmark
Biludlejning Danmark

Danmark ligger i Nordeuropa, og som falder inden for det geografiske område i Skandinavien (som omfatter de lande, Danmark, Norge og Sverige ). Landet har 5.500 tusind indbyggere (2009), og består af den jyske halvø og 443 øer – hvoraf Sjælland og Fyn er de største. Danmark grænser Tyskland mod syd og kystlinje til den nordlige Skagerrak, Kattegat og Østersøen i øst og Nordsøen i vest. Landet har færgeforbindelser til Norge, Sverige, England, Polen og Tyskland.

Færøerne (en øgruppe, der ligger lige nord for Skotland ) og Grønland (verdens største ø, der ligger geografisk i Nordamerika) hører også til Danmark.

Danmark landskab er præget af lavland med bakker, snogging (kalksten klipper) og klitter (sand banker). Møllehøj højeste punkt er – og er 170 m.

Landet har et maritimt klima, med blæsende vintre og kølige somre.

Capital København ligger på Sjælland, og har ca 520.000 indbyggere i centrum (2010). Hvis du inkluderer hele byområdet, den stigende befolkning på tæt ved 1,2 millioner. Fra Sjælland er den bro til Sverige . København er en moderne by med mange attraktioner og seværdigheder, gode indkøbsmuligheder og et varieret natteliv.

Andre større byer i Danmark: Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers Kolding.
Landets mest populære turistattraktioner er dyre-og forlystelsesparker, museer, smukke slotte, historiske seværdigheder fra vikingetiden, lange sandstrande og de årlige musikfestivaler.

Danmark’s største internationale lufthavn er Københavns Lufthavn, Kastrup, der ligger 8 km syd for hovedstaden.
Vi tilbyder en bred vifte af biler fra budgettet biler til luksusbiler, cabriolet og fire-hjulstrekkere de fleste steder i Danmark.

Biludlejning i Danmark har aldrig været billigere. Prøv søgemaskinen og find den billigste biludlejning i Danmark .