Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Næstved

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Næstved inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Næstved miniguide

Billeje Næstved

Biludlejning Næstved

Næstved er en mellemstor by (41.717 indbyggere i 2009) beliggende i den sydlige del af Sjælland – og administrativt hører til Region såvel Zealand. Dens beliggenhed ved mundingen af Susåen er idyllisk.

Næstved har haft handelsrettigheder siden 1140 – og var før reformationen en vigtig klosterby. Et eksempel herpå er den gamle Skovklosteret, som blev etableret ved Benedictines omkring det tidspunkt, hvor byen blev grundlagt. Efter reformationen kloster omdannet dette til en kostskole Herlufsholm. Det er i erhvervslivet fortsat er – og er i øjeblikket Næstved mest berømte attraktion.

Andre seværdigheder i byen er de middelalderlige kirker Skt. Morten og Skt. Peder, Næstved Museum (til huse i det tidligere hospital Helligånden House), Holmegaards Glasværk og Gavnø Slot.

Nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, Kastrup – som kan nå over en time med bil eller tog.

Dansk