Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Næstved

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Næstved inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Næstved miniguide

Billeje Næstved

Biludlejning Næstved

Hvis man vil til Næstved, så er der masser af gode muligheder for at få de bedst tænkelige oplevelser. Det er ganske nemt at komme til byen med bil, og der er også rig mulighed for at besøge en masse spændende byer i nærheden. Med billeje bliver det hele endnu nemmere, og det behøver langt fra at koste så mange penge, som de fleste kunne frygte. Med en bil bliver det nemt at komme rundt på hele Sjælland.

Guide til Næstved

Næstved ligger på Sydsjælland, og det er en gammel dansk købsstad. Her kan man opleve en hel masse fra gammel tid, og der er i alt knap 45.000 indbyggere. Det gør Næstved til en mellemstor dansk by, og den er bestemt et besøg værd. På Sydsjælland er der også mange andre spændende byer og steder, som man kan besøge, og der er heller ikke så langt til København. Når man er i Næstved, skal man derfor med sikkerhed også tage sig tid til at besøge hovedstaden. Der er oplevelser for alle.

Når man kommer til Næstved, bør man unde sig selv at opleve den hyggelige stemning i byen. Der er en dejlig gågade med mange gode butikker, og der er noget for enhver smag. Shoppingmulighederne er gode, mens der også er rigtig gode muligheder for at spise ude, hvis man har lyst til det. Ikke langt fra Næstved ligger både Ringsted og Køge, og det er også byer, der er værd at besøge. Det gør det altid nemmere, hvis man kører i bil både til og fra Næstved. Man kan sagtens tage familien med også.

  • Mange spændende oplevelser
  • Gode shoppingmuligheder

I Næstved findes mange gode oplevelser, der er værd at kigge nærmere på for hele familien. Både store og små kan få stor glæde af at besøge Næstved, og det er uanset, hvad man er til. Der er rig mulighed for at høre en masse god musik, og man kan også sagtens dyrke flere forskellige former for sport. Det er kun fantasien, der sætter grænserne, når det kommer til de mange gode oplevelser, der er at finde i Næstved by. Særligt om sommeren summer byen af liv og glade dage.

I nærheden af Næstved ligger som tidligere nævnt både Ringsted og Køge. Det tager ikke mere end en times kørsel til Køge, og her er der også rigtig meget at opleve. Byen er hyggelig, og man kan sagtens få nogle timer til at gå i den hyggelige gågade. Man kan også besøge flere af de turistattraktioner, der er i byen, og da den ikke ligger langt fra vandet, så er der også gode muligheder for at få en dukkert. På vejen hjem kan man køre via Ringsted og se, hvad der sker her.

Udforsk Næstved med din lejebil

Man kommer ikke uden om, at det er suverænt bedst at have en bil, når man besøger Næstved og omegn. Det gør nemlig, at det er endnu nemmere at komme vidt omkring. I Næstved kan man sagtens nøjes med at bevæge sig rundt på gåben det meste af tiden, men hvis man vil have mest muligt ud af byen, så skal man selvfølgelig have fat i en bil. Så kan man også køre rundt og se på de mange spændende seværdigheder, som oplandet byder på. Der er altid rigtig mange gode oplevelser på disse kanter.

Hvis man gerne vil finde ud af, hvad der sker i Næstved, så er det oplagt at tjekke en kalender på internettet. En sådan vil nemlig kunne være behjælpelig med, hvad der sker hvor, og når man holder godt øje med de forskellige events, kan man planlægge sin tur ud fra de begivenheder, der finder sted. Fra tid til anden kan man også opleve et omrejsende cirkus eller tivoli i byen, og det er helt oplagt at tage børnene med derhen. Det kan i den forbindelse også være godt at time opholdet i Næstved.

Hvis man vil have rigtig meget ud af oplevelsen, så skal man naturligvis tage en heldagstur til København. Det er noget, som både børn og voksne vil blive meget glade for. København er hovedstaden i Danmark, og den er naturligvis kendt for at have en hel masse spændende oplevelser. Strøget er naturligvis også altid meget populært at besøge, og det er uanset, hvem man er, og hvor man er fra.

I København er der dog også mange andre spændende oplevelser, og dem skal man selvfølgelig også sørge for at se nærmere på. Man kan sagtens vælge at besøge et sted som Planetariet eller Eksperimentariet, og her er også oplevelser for hele familien. Både små og store kan være med. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at København er en by, hvor der findes en masse spændende museer og en hel masse nye, kulturelle oplevelser, der er anderledes, end hvad folk ellers er vant til. I København må man huske at have det hele med.

Lufthavn

Når man skal til Næstved, så kan man ankomme til Københavns Lufthavn. Her er der også rigtig mange gode muligheder for at leje en bil, og det er bestemt noget, der er oplagt, når man skal en eller flere dage til Næstved. Man kan eksempelvis vælge biludlejningsfirmaer som Avis, Budget og Sixt – udvalget er bredt, og det er bare om at finde den bil, som passer bedst til rejsens behov.

Når man lejer en bil og kører fra Københavns Lufthavn, så er det nemt at køre til Næstved. Der er også mange, der fortsætter herfra og længere sydpå til Lolland-Falster, mens der også er nogle, der kører til Fyn. Der er mange muligheder for at komme vidt omkring disse områder, og Næstved er derfor en by, der ligger ganske fint og centralt placeret på det sydlige Sjælland.

Det tager ikke lang tid at køre til Næstved, og man kan ankomme til byen i løbet af mindre end en time fra Københavns Lufthavn. Det betyder, at man kan være fremme i løbet af meget kort tid. På den måde kan man hurtigt og sikkert komme i gang med at nyde alt det bedste fra byen. Så behøver man ingen tid at spilde, og det er der naturligvis kun fordele ved.

Trafik

Når man kører til og fra Næstved, så kan man godt regne med, at der vil være god trafik, når man kører i myldretiden. På disse kanter kan man forvente, at myldretiden er mellem kl. 7 og 9 og igen mellem kl. 15 og 17. Der vil her være mange biler, men vejene er heldigvis både moderne og velholdte. Det er også nemt at komme på motorvejen fra Næstved.

På motorvejen, når man kører fra Næstved, må man køre helt op til 130 km/t. Det gør det selvfølgelig nemt og hurtigt at komme til og fra, og vejene er både sikre, fine og velholdte. Der er ikke noget at sige til, at der kører så mange biler på disse kanter, for det er et område, der er både populært og velbesøgt. Man bør også bemærke, at der er gode parkeringsmuligheder i Næstved.

Man må alt i alt sige, at det er meget populært at besøge en by som Næstved. Det er nemt at komme til byen fra lufthavnen, og det er også nemt at komme hertil, hvis man eksempelvis kommer fra Fyn. Der er motorveje både til og fra byen, men man kan selvfølgelig også vælge at køre på de helt almindelige landeveje. Det er noget, man må gøre op med sig selv – og så ellers bare tage det, man foretrækker. Man kan også skifte lidt mellem de forskellige veje, når man kører.

Dansk