Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje København Kastrup Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i København Kastrup Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

København Kastrup Lufthavn miniguide

Billeje København Kastrup Lufthavn
Biludlejning København Kastrup Lufthavn

Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH) er den største luft haven i de nordiske lande og de 17 største i Europa. Det er beliggende otte miles syd for København og 24 km fra Malmö i Sverige på den anden side af Øresundsbroen. Den nemmeste måde at komme til det centrale København er via metroen fra terminalen tre. Der er også regelmæssige busser. Otte forskellige biludlejningsfirmaer, de fleste af dem i terminal tre, tilbyder biludlejning.

19.715.451 passagerer besøgte lufthavnen i 2009. Kastrup består af tre terminaler. Den endelige, terminal 3, bygning var færdig i 1999 og er den primære terminal til SAS. Kastrup er en af tre baser for SAS og Norwegian Air Shuttle, Sterling og Cimber transvia.com. Fra Kastrup, et fly til 130 internationale destinationer.

Lufthavnen har et flot udvalg af butikker, især butikker og tilbehør. Der er over 20 forskellige caféer og restauranter. Nybyggede Hilton Cophenhagen Airport Hotel er direkte forbundet til tre terminaler med en overdækket gang.