Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje København Kastrup Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i København Kastrup Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

København Kastrup Lufthavn miniguide

Billeje København Kastrup Lufthavn

Biludlejning København Kastrup Lufthavn

Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH) er den største luft haven i de nordiske lande og de 17 største i Europa. Det er beliggende otte miles syd for København og 24 km fra Malmö i Sverige på den anden side af Øresundsbroen. Den nemmeste måde at komme til det centrale København er via metroen fra terminalen tre. Der er også regelmæssige busser. Otte forskellige biludlejningsfirmaer, de fleste af dem i terminal tre, tilbyder biludlejning.

19.715.451 passagerer besøgte lufthavnen i 2009. Kastrup består af tre terminaler. Den endelige, terminal 3, bygning var færdig i 1999 og er den primære terminal til SAS. Kastrup er en af tre baser for SAS og Norwegian Air Shuttle, Sterling og Cimber transvia.com. Fra Kastrup, et fly til 130 internationale destinationer.

Lufthavnen har et flot udvalg af butikker, især butikker og tilbehør. Der er over 20 forskellige caféer og restauranter. Nybyggede Hilton Cophenhagen Airport Hotel er direkte forbundet til tre terminaler med en overdækket gang.

Dansk