Biludlejning Sverige

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sverige

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sverige inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sverige miniguide

Sverige
Biludlejning Sverige

Sverige er i Nordeuropa – i den østlige del af den skandinaviske halvø – og har 9 millioner indbyggere (2009). Landet er omgivet af Norge i vest, Finland i nordøst og til Danmark i sydvest – via Øresundsforbindelsen.

Sverige har kyst ud mod Den Botniske Bugt, Botniske Hav, Østersøen, Kattegat og Øresund. Flere øer ud for kysten hører til Sverige – herunder Gotland og Öland, som er de to største.

Sveriges landskab består af bjerge i nord, mens resten af landet har stort set fladt landskab – med bakker og søer.Langs grænsen til Norge i vest, men det skandinaviske bjerge (køl). Den højeste top er Kebnekaise – hvilke foranstaltninger 2.111 m.

Hovedstaden Stockholm er beliggende på østkysten, og har 819.000 indbyggere (2009).Stockholm er landets politiske og
økonomiske centrum, er bygget på 14 øer, der er bundet sammen af 53 broer. Stockholm har mange turistattraktioner og seværdigheder, herunderOld Town “Gamla Stan” med Stockholms Slot og Riddarholmen. Ellers byen har museer, kunst gallerier, opera, teater, gode indkøbsmuligheder og et pulserende natteliv.

Andre større byer i Sverige: Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Västerås og Örebro .

Landets største lufthavn er den internationale Stockholm – Arlanda Lufthavn, der ligger 40 km nord for hovedstaden.

Biludlejning i Sverige har aldrig været billigere end nu. Priserne er fastsat i forespørgslen er hentet fra en række virksomheder og giver vores kunder en garanteret lav pris på biludlejning.