Biludlejning Sverige

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Sverige

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sverige inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sverige miniguide

Sverige

Biludlejning Sverige

Sverige er i Nordeuropa – i den østlige del af den skandinaviske halvø – og har 9 millioner indbyggere (2009). Landet er omgivet af Norge i vest, Finland i nordøst og til Danmark i sydvest – via Øresundsforbindelsen.

Sverige har kyst ud mod Den Botniske Bugt, Botniske Hav, Østersøen, Kattegat og Øresund. Flere øer ud for kysten hører til Sverige – herunder Gotland og Öland, som er de to største.

Sveriges landskab består af bjerge i nord, mens resten af landet har stort set fladt landskab – med bakker og søer.Langs grænsen til Norge i vest, men det skandinaviske bjerge (køl). Den højeste top er Kebnekaise – hvilke foranstaltninger 2.111 m.

Hovedstaden Stockholm er beliggende på østkysten, og har 819.000 indbyggere (2009).Stockholm er landets politiske og
økonomiske centrum, er bygget på 14 øer, der er bundet sammen af 53 broer. Stockholm har mange turistattraktioner og seværdigheder, herunderOld Town “Gamla Stan” med Stockholms Slot og Riddarholmen. Ellers byen har museer, kunst gallerier, opera, teater, gode indkøbsmuligheder og et pulserende natteliv.

Andre større byer i Sverige: Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Västerås og Örebro .

Landets største lufthavn er den internationale Stockholm – Arlanda Lufthavn , der ligger 40 km nord for hovedstaden.

Biludlejning i Sverige har aldrig været billigere end nu. Priserne er fastsat i forespørgslen er hentet fra en række virksomheder og giver vores kunder en garanteret lav pris på biludlejning.