Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lulelå

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lulelå inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lulelå miniguide

Billeje Luelå

Biludlejning Lulelå – Foto: © Kurt Stüber

Luleå er beliggende i den nord-østlige del af Sverige på den Botniske Bugt, og har ca 74.000 indbyggere (2009).Byen er det administrative center for Luleå Kommune og Norrbotten Amt.

Luleå blev grundlagt i 1621 og er kendt for sin smukke koralrev gård. Byen har også en vigtig havn og er et kommercielt center for regionen.

Nogle af de mest besøgte attraktioner i Luleå er: Norrbotten Museum – med udstillinger inden for kunst, kultur og moderne, Kultur House – i kunst hal og koncertscene, Luleå Domkyrka fra 1887 i nygotisk stil, Tekniker House – en populær science center for hele familien med interaktive udstilling og Planetarium.

10 km nord for byen er en turistattraktion Gammelstad Kirkeby på en lille ø i floden Lule. Stedet er opført på UNESCO’s World Heritage List, og huser en stenkirke fra 1300-tallet, omgivet af 400 gamle træhuse og en stor samling af kirke værelser og kirken malkestalde. På grund af de lange afstande i området havde i kirke besøgende i deres tid på opholdsstedet kun vende hjem næste dag

Luleå Lufthavn er ca. 10 km sydøst for byens centrum og Norrland største lufthavn.

Dansk