Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lulelå

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lulelå inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lulelå miniguide

Billeje Luelå

Biludlejning Lulelå – Foto: © Kurt Stüber

Luleå er en skøn by, der ligger i det nordlige Sverige. Med billeje bliver det endnu bedre at besøge dette område – og en rigtig stor fornøjelse. Det er nemt at komme rundt omkring, og der ligger heldigvis også en rigtig god lufthavn i nærheden. Sverige er et skønt land, og det er særligt Nordsverige, der er kendt for den både skønne og berigende natur. Man kan dog heldigvis også finde frem til et rigtigt dejligt byliv.

Luleå Guide

Luleå er en mellemstor by, der som sagt ligger i den nordlige del af Sverige. Her kan man finde alt, hvad hjertet begærer, og bylivet er også rigtig skønt og berigende. Der er mange eftertragtede seværdigheder, som man kan besøge, og om aftenen kan man gå ud at spise. Det bedste ved dette område er naturligvis den ovenud skønne natur, der byder på gode og unikke oplevelser for enhver smag. Byen ligger ved den nordlige ende af Østersøen, så hvis man er glad for natur, så er det et område, som man skal besøge.

Luleå ligger som nævnt i den nordlige del af Sverige, og der er meget langt til større byer. Stockholm ligger flere timers kørsel væk, men har man mod på det, og har en god bil, så kan man selvfølgelig sagtens køre dertil. Uanset om man er alene af sted eller med hele familien, så er der mange gode oplevelser, som man kan tage del i. I nærheden af Luleå ligger mange spændende små byer, som man sagtens kan besøge. Det tager heller ikke lang tid at køre til de nærliggende byer.

  • God natur
  • I køreafstand fra Stockholm

I Lulelå bor knap 78.000 mennesker. Det er dermed med andre ord en mellemstor by, og det betyder også, at der er rigeligt med oplevelser for den, der gerne vil ud at opleve noget. Noget af det bedste og mest storslåede er naturligvis naturen, og den byder også på noget for enhver smag. I byen ligger også et teknisk universitet, og det er noget, man sagtens kan se nærmere på, hvis det er det, man har lyst til. Ved bugten ud for byen kan man også få en rigtigt dejlig naturoplevelse.

Når man først kommer til Luleå, så vil man opleve en rigtigt dejlig og hyggelig by. Der er mange små caféer i byen, og hvis man tager sig god tid, kan man sagtens nyde nogle rigtigt gode timer på en af disse. Man kan også gå sig en tur i de gamle gader og stræder, og man kan her få oplevelser, som man sent vil glemme. Byen har desuden rigtigt mange butikker, og man må vide, at det ikke er så dyrt at købe det, som man gerne vil have.

Udforsk med din lejebil

Det nordlige Sverige er et af de bedste områder i landet. Her kan man opleve en helt masse storslået natur, og man må vide, at man sagtens kan bruge nogle timer på at køre rundt og kigge sig omkring. Der er naturligvis også dejligt i Luleå, men de bedste og største oplevelser får man naturligvis både i og omkring naturen. Uanset om man er til skov eller vand, så er det noget, der er at finde lige i nærheden. Det er altid skønt at opleve naturen på denne måde i Nordsverige.

Hvis man vil have det bedste fra naturen, så skal man selvfølgelig have en bil. Med en lejebil kan man komme rundt i hele Nordsverige, og man vil for alvor opleve, at der er rigtigt meget at se på. Sverige er og har altid været kendt for den smukkeste natur, de bedste skove og de smukkeste enge, og når man tager ud og ser nærmere på denne natur, så kan man ikke andet end at blive betaget. Det er naturligvis til stor glæde for det enkelte menneske, der er på tur.

Men det er selvfølgelig også vigtigt at vide, at der er meget andet at opleve på disse kanter. Man kan sagtens komme ud og få stillet sit shoppegen, mens det også er muligt at få flere forskellige spiseoplevelser. Selv for vegetaren er der mange muligheder, så man kan sagtens have hele familien med. Der er ikke noget at sige til, at Nordsverige er et af de mest populære områder i Sverige.

Hvis man gerne vil opleve lidt mere, så kan man køre sydpå for at besøge Stockholm. Der er nogle timers kørsel hertil, og i denne by kan man opleve alt det, man ønsker sig. Det er en meget stor by med mange mennesker, og der er både mange butikker og seværdigheder. Der er ikke noget at sige til, at netop denne by i Sverige er så velbesøgt, for byen er også fyldt med en hel masse spændende oplevelser, som man sagtens kan tage del i, uanset hvem man er, og hvor gammel man er.

Lufthavn

Luleå Lufthavn er den lufthavn, der ligger ved byen. Det er dermed med andre ord super tæt på selve byen, og det er helt oplagt at flyve hertil. Her kan man leje en god bil, og man kan finde biludlejere som enten Hertz, AVIS eller Sixt. Der findes også flere forskellige andre mærker. Det giver mulighed for, at man kan leje præcis den bil, som man gerne vil.

Det er nemt at køre fra Luleå Lufthavn og ind til byen. Det tager ikke mere end ca 10 minutter, og det er selvfølgelig med til at gøre det super nemt. Fra lufthavnen er der rigtig mange, der fortsætter sydpå eller nordpå. Der er mange små byer i det nordlige Sverige, som er oplagte at køre til fra denne lufthavn. Pitea og Lycksele er to af de byer, der i denne forbindelse kan nævnes.

Det tager ikke ret lang tid at komme fra lufthavnen og videre til de byer, man gerne vil til. Man kan godt regne med, at det er nemt at færdes på disse kanter, og der er ikke ret meget trafik hverken i eller omkring lufthavnen. Det er naturligvis med til at gøre det hele super nemt. Det er vigtigt at vide, at det altid er nemmest at komme omkring med en bil.

Trafik

Der er som regel ikke ret meget trafik hverken i eller omkring Luleå. I hvert fald ikke hvis man vælger at køre uden for den sædvanlige myldretid. Denne er særligt værst om morgenen, mens det i denne by ikke er så slemt hverken om eftermiddagen eller om aftenen. Der er gode veje både i og omkring byen, og det er forholdsvis nemt at komme ud på en motortrafikvej.

Man kommer derfor med andre ord meget nemt til og fra Luleå. Det tager altid som regel kun ganske få minutter at komme ud af selve byen, og inden man har set sig om, vil man være på en motortrafikvej. Her kan hastigheden holdes forholdsvis høj, og det betyder, at man meget hurtigt kan ankomme til den destination, som man gerne vil det, og det er uanset, hvor det er i området.

Man kan med andre ord sige, at netop Luleå er en attraktiv by, når det kommer til at færdes i bil. Det er meget nemt at ankomme til byen, og det er uanset, om man kommer fra Lufthavnen eller fra andre steder i landet. Vejene er både meget nemme og hurtige at færdes på, og det tager ikke mange minutter at forlade byen. Man skal selvfølgelig være særdeles opmærksom på den trafik, der kan være både om morgenen og om eftermiddagen, men ellers er der ikke så meget, som man skal tage højde for.

Dansk