Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Luleå Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Luleå Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Luleå Lufthavn miniguide

Billeje Luleå Lufthavn
Biludlejning Luleå Lufthavn – Foto: ©

Lulelå Airport (LLA) ligger ca 7 km syd, sydøst for Luleå, og tæt på landsbyen Kallax.Der er en lufthavnsbus mellem Luleå og lufthavnen. Der er fire biludlejningsfirmaer beliggende i ankomsthallen, der er Hertz, Avis, Europcar og Budget.

995.581 passagerer besøgte Luleå Lufthavn i 2008, som er de 6 største lufthavn i Sverige .Fra Luleå kan være en primær rejse til destinationer i Sverige, og det har en direkte forbindelse med seks forskellige destinationer. I sommeren er der flere charterfly til lande ved Middelhavet fra Luleå. Lufthavnen blev åbnet i 1941 som en militær lufthavn.
Luelå Airport har en restaurant / café og en taxfree shop. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, ATM, og VIP værelser til konferencer.

Lufthavnens hjemmeside også reklamerer for en særlig service for dem, der ønsker at gifte sig i lufthavnen og rundvisning. Der er ingen hoteller på Luleå lufthavn.