Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Luleå Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Luleå Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Luleå Lufthavn miniguide

Billeje Luleå Lufthavn

Biludlejning Luleå Lufthavn – Foto: ©

Lulelå Airport (LLA) ligger ca 7 km syd, sydøst for Luleå , og tæt på landsbyen Kallax.Der er en lufthavnsbus mellem Luleå og lufthavnen. Der er fire biludlejningsfirmaer beliggende i ankomsthallen, der er Hertz, Avis, Europcar og Budget.

995.581 passagerer besøgte Luleå Lufthavn i 2008, som er de 6 største lufthavn i Sverige .Fra Luleå kan være en primær rejse til destinationer i Sverige, og det har en direkte forbindelse med seks forskellige destinationer. I sommeren er der flere charterfly til lande ved Middelhavet fra Luleå. Lufthavnen blev åbnet i 1941 som en militær lufthavn.
Luelå Airport har en restaurant / café og en taxfree shop. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, ATM, og VIP værelser til konferencer.

Lufthavnens hjemmeside også reklamerer for en særlig service for dem, der ønsker at gifte sig i lufthavnen og rundvisning. Der er ingen hoteller på Luleå lufthavn.

Dansk