Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Piteå

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Piteå inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Piteå miniguide

Billeje Piteå
Biludlejning Piteå – Foto: © Ricborge

Piteå ligger på den Botniske Bugt, langt nord for Sverige – i Norrbotten Amt.Det har haft byen status siden 1621 – og er i dag de største turist by i Norrbotten. Det er både fordi det er et naturligt udgangspunkt for ture til andre dele af Norrbotten, og selve byen har også meget at byde på – især af fritidsaktiviteter.

Der er mange muligheder for udendørs aktiviteter – sommer og vinter – i og omkring Piteå. Det er nok det mest turister kommer her i sommer, og derefter det fantastiske øhav en meget populære turistattraktioner. Flere af øerne i øgruppen tilbyder overnatningsmuligheder.

10 km sydvest for Piteå Pite er Havsbad, hvor der er svømning samt udendørs som indendørs. Desuden kan man besøge her Akva upplevelsecentrum.

Der er ellers en række store parker og naturreservater i Piteå område. Badhusparken af Strömsund kanal i centrum er byens største park – og lidt uden for byen kan du besøge den økologiske naturpark Ekopark Rosfors.
Town Öjebyn (som er det gamle navn for Piteå) indeholder flere historiske attraktioner. Dette var den oprindelige centrum og området Öjeby Kyrkstad og Kyrkstadsmuseum kan præsentere en gammel, autentisk træ arkitektur

Den nærmeste lufthavn er Luleå Lufthavn, som ligger ca. 60 km nord for Piteå.