Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Piteå

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Piteå inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Piteå miniguide

Billeje Piteå

Biludlejning Piteå – Foto: © Ricborge

Piteå ligger på den Botniske Bugt, langt nord for Sverige – i Norrbotten Amt.Det har haft byen status siden 1621 – og er i dag de største turist by i Norrbotten. Det er både fordi det er et naturligt udgangspunkt for ture til andre dele af Norrbotten, og selve byen har også meget at byde på – især af fritidsaktiviteter.

Der er mange muligheder for udendørs aktiviteter – sommer og vinter – i og omkring Piteå. Det er nok det mest turister kommer her i sommer, og derefter det fantastiske øhav en meget populære turistattraktioner. Flere af øerne i øgruppen tilbyder overnatningsmuligheder.

10 km sydvest for Piteå Pite er Havsbad, hvor der er svømning samt udendørs som indendørs. Desuden kan man besøge her Akva upplevelsecentrum.

Der er ellers en række store parker og naturreservater i Piteå område. Badhusparken af Strömsund kanal i centrum er byens største park – og lidt uden for byen kan du besøge den økologiske naturpark Ekopark Rosfors.
Town Öjebyn (som er det gamle navn for Piteå) indeholder flere historiske attraktioner. Dette var den oprindelige centrum og området Öjeby Kyrkstad og Kyrkstadsmuseum kan præsentere en gammel, autentisk træ arkitektur

Den nærmeste lufthavn er Luleå Lufthavn , som ligger ca. 60 km nord for Piteå.

Dansk