Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Stockholm

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stockholm inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stockholm miniguide

Billeje Stockholm
Biludlejning Stockholm

Har du brug for en udlejningsbil i Stockholm? Det er praktisk med en udlejningsbil, uanset om du er på ferie eller på forretningsrejse, og mange vælger at hente deres udlejningsbil i lufthavnen ved ankomsten. Ved at booke din bil i god tid kan du spare både tid og penge, og ved at sammenligne priser fra flere udlejere, kan du finde det allerbedste tilbud. 

Om Stockholm

Stockholm blev grundlagt i 1200-tallet, og byen er Sveriges hovedstad, samt Nordens største by. Byen har en befolkning på 1,3 millioner indbyggere (eller 2 millioner, når du tæller dens forstæder med). På grund af Stockholms beliggenhed på østkysten ved søen Malar er det en vigtig havneby. 

Kystlinjen har haft stor indflydelse på Stockholm, både på grund af det smukke landskab, og det store område, som byen dækker. Det oprindelige centrum blev endda grundlagt på en ø. Vandløb og store parker er stadig karakteristiske træk ved Stockholms centrale distrikter. 

Stockholm har mange interessante seværdigheder. Det originale centrum eller Gamla Stan, som ligger på øen Stadsholmen, er en attraktion i sig selv. Her kan du se den smukke Storkyrkan katedral fra det 13. århundrede og det kongelige palads i Stockholm, som er bygget i det 17. århundrede. På den nærliggende ø Helgeandsholmen ligger det imponerende Riksdagen, som blev bygget i 1905. 

På Djurgården-halvøen kan du finde Vasa Museum. Her kan man se det restaurerede Vasa krigsskib, som sank i 1628. Skansen friluftsmuseum er også et besøg værd. Her kan du også finde en zoologisk have. 

Stockholm betjenes af to internationale lufthavne: Den gamle Bromma Stockholm Lufthavn (BMA), som ligger 9 km vest for byen, og den nye hovedlufthavn, eller Stockholm Arlanda Lufthavn (ARN), som ligger ca. 40 km nord for byen. 

Lufthavn

Stockholm Arlanda Airport (ARN) er byens største internationale lufthavn, som ligger 43 km nord for byens centrum. Lufthavnen håndterer 20 millioner passagerer hvert år, og du kan finde flere biludlejningsfirmaer her som Avis, Alamo, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, National og Sixt 

Trafik

Sveriges færdselsregler og kørestil er ligesom i Danmark. Promillen for alkohol er 0,2, hvor den i Danmark er 0,5. Hastighedsgrænserne i Sverige er 50 km/t i befolkede områder, 70-100 km/t på landeveje og 120 km/t på motorveje. 

I Stockholms historiske centrum eller Gamla Stan er parkering altid forbudt. For at begrænse biltrafikken har dette område også mange gågader. 

Der er adskillige parkeringspladser i byens centrum, og du kan også finde parkeringspladser uden for byens centrum. 

Køreråd

At have en udlejningsbil i Stockholm giver dig mulighed for at tage på korte eller lange ture og udforske mere af regionen. Hvis du tager til Stockholm om sommeren, så kan det anbefales at tage til kysten. Byen Vaxholm, som ligger 38 km nordøst for Stockholm, er et smukt sted med små butikker, gallerier, caféer og restauranter. Vaxholms fæstning, som blev bygget i 1833, ligger også her, omgivet af flere smukke strande. 

Hvis du gerne vil tage en længere køretur, så kan en tur til universitetsbyen Uppsala anbefales. Uppsala er Sveriges 4. største by med en befolkning på ca. 140.000. Byen ligger 80 km nord for Stockholm og er hjemsted for Uppsala slottet, som blev bygget i 1500-tallet, og universitetet blev grundlagt i 1477. I nærheden af universitetet finder du en smuk botanisk have. Uppsala katedralen er også et besøg værd. Denne katedral blev bygget mellem det 13. og det 15. århundrede, og det er den største gotiske kirke i Norden.