Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Stockholm

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stockholm inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stockholm miniguide

Billeje Stockholm

Biludlejning Stockholm

Stockholm (certificeret som en by, da på 1200’s) er Sveriges hovedstad og Nordens største by.Det har ca. 1.300 tusind indbyggere (ca. 2 mio hvis forstæder er inkluderet). Stockholm ligger ved den svenske østkyst – ved udgangen af Great Mälaren – gør det også en stor port.

Archipelago har sat sit stærke præg på Stockholm – både fordi det er ideelt, og dækker et stort område, og fordi den oprindelige by blev bygget på flere øer. Vandløb og store park områder er stadig et vigtigt element i Stockholms centrale bydele.

Af alle Stockholms seværdigheder er truffet her med kun et lille udsnit. Den oprindelige by – Den gamle by – som er placeret på City Island, er i sig selv en attraktion. Her finder du også Stockholms smukke katedral, Storkyrkan (første gang nævnt i 1279) og Stockholm Palace (den svenske konges officielle residens, oppføry i slutningen af 1600-tallet). Og i den nærliggende Helgeandsholmen er imponerende, 110-årige parlamentsbygning.

På halvøen Djurgården er nogle af Stockholms mest besøgte attraktioner.Her er sådan Vasa Museum med antikke orlogsskipet Vasa fra 1628 – og Skansen som både omfatter en udendørs museum og en zoologisk have.

Stockholm har to internationale lufthavne: Den gamle lufthavn Bromma, nu Skavsta ) (9 km vest for byen) og den nye store lufthavn Arlanda (40 km nord for byen, i retning af Uppsala).

Dansk