Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Stockholm Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stockholm Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stockholm Lufthavn miniguide

Billeje Stockholm Lufthavn
Biludlejning Stockholm Lufthavn – Foto: © Andreas Trepte

Stockholm Arlanda Lufthavn (ARN) er 43 km nord for Stockholm og 40 km sydøst for Uppsala .Der er både tog-og bus service mellem Arlanda og Stockholm. Mabie hyrbilar, Europcar, Hertz og Avis, bilen selskaber beliggende i lufthavnen.

16.100 tusind passagerer besøgte Stockholm Arlanda Lufthavn i 2009 gør det den største lufthavn i Sverige og de 3 største i Norden af København og Oslo.Fra Arlanda kan flyve til over 150 destinationer over hele verden. Det har fem terminaler, herunder den nyeste af dem åbnede i 2002, da der er en shuttle bus mellem. De tre mest populære internationale destinationer er København,oslo og London. Stockholm Arlanda Lufthavn er den vigtigste base for Nextjet, Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines, Skyways Express og TUIfly Nordic.

Stockholm Arlanda Lufthavn har et meget godt tilbud for dem, der ønsker at spise, drikke og shoppe på 35 forskellige barer, caféer og restauranter og lidt under 50 butikker. Erhvervs-og konferencefaciliteter er også meget god. Hertil kommer, apotek Arlanda, kapel, hår salon, brusere og fitness center, bank, trådløst internet og medicinsk klinik. Radisson SAS SkyCity Hotel, Radisson SAS Hotel og Arlandia budget hotel Rest og Fly er beliggende i lufthavnen.