Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Stockholm Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stockholm Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stockholm Lufthavn miniguide

Billeje Stockholm Lufthavn

Biludlejning Stockholm Lufthavn – Foto: © Andreas Trepte

Stockholm Arlanda Lufthavn (ARN) er 43 km nord for Stockholm og 40 km sydøst for Uppsala .Der er både tog-og bus service mellem Arlanda og Stockholm. Mabie hyrbilar, Europcar, Hertz og Avis, bilen selskaber beliggende i lufthavnen.

16.100 tusind passagerer besøgte Stockholm Arlanda Lufthavn i 2009 gør det den største lufthavn i Sverige og de 3 største i Norden af København og Oslo.Fra Arlanda kan flyve til over 150 destinationer over hele verden. Det har fem terminaler, herunder den nyeste af dem åbnede i 2002, da der er en shuttle bus mellem. De tre mest populære internationale destinationer er København,oslo og London. Stockholm Arlanda Lufthavn er den vigtigste base for Nextjet, Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines, Skyways Express og TUIfly Nordic.

Stockholm Arlanda Lufthavn har et meget godt tilbud for dem, der ønsker at spise, drikke og shoppe på 35 forskellige barer, caféer og restauranter og lidt under 50 butikker. Erhvervs-og konferencefaciliteter er også meget god. Hertil kommer, apotek Arlanda, kapel, hår salon, brusere og fitness center, bank, trådløst internet og medicinsk klinik. Radisson SAS SkyCity Hotel, Radisson SAS Hotel og Arlandia budget hotel Rest og Fly er beliggende i lufthavnen.

Dansk