Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje London

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i London inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

London miniguide

Billeje London

Biludlejning London

Skal du på ferie eller forretningsrejse til London, og har brug for en udlejningsbil? Ved at sammenligne priser fra flere udlejningsfirmaer før bookingen, kan du få den lavest mulige pris. At have en udlejningsbil i London giver dig mulighed for at tage på spændende udflugter for at udforske England i din fritid. 

Om London

London er hovedstaden i Storbritannien og i England, og har en befolkning på omkring 8 millioner i byområdet. Byen ligger i det sydlige England, og er et af verdens vigtigste politiske, økonomiske og kulturelle knudepunkter. I London kan du finde et væld af seværdigheder og attraktioner ud over gode shoppingmuligheder og et travlt natteliv. Nogle af de mest berømte vartegn i London er Big Ben, Palace of Westminster (parlamentet), British Museum og den kongelige residens Buckingham Palace. Også populært blandt besøgende er det nationale museum for moderne kunst, Tate Modern, og St. Paul’s Cathedral, som blev bygget færdig i 1711. 

London er også kendt for byens teatre, operahuse og koncertsale, hvoraf den mest berømte er Royal Albert Hall, som blev indviet i 1871. Hvis du ønsker at få en fantastisk udsigt over byen, så kan du tage en tur i verdens højeste pariserhjul, London Eye. 

Lufthavne

London betjenes af flere lufthavne, hvoraf den største er London Heathrow (LHR), som ligger 24 km vest for byen. Her kan du finde biludlejningsfirmaer som Hertz, Avis, Europcar, Budget og Sixt. 

Lufthavnen London Gatwick (LGW) ligger 45 km syd for bymidten, og i denne lufthavn kan du hente din lejebil hos udlejningsfirmaer som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Budget. 

Lufthavnen London Stansted (STN) ligger 64 km nord for byen. De fleste luftfartsselskaber, som beflyver Stansted er lavprisselskaber som Ryanair og Easyjet. I lufthavnsterminalen kan du finde velkendte og internationale biludlejningsfirmaer som Avis, Sixt og Budget. 

London City Airport (LCY) tilbyder også internationale fly, og den ligger kun 14 km øst for byens centrum. Hvis du ønsker at hente en lejebil her, så finder du udlejere som Avis, Hertz og Budget lige ved siden af terminalbygningen. 

Trafik

Den britiske infrastruktur er veludviklet med gode motorveje. Som de fleste ved, er der venstrekørsel i Storbritannien, og rattet sidder derfor i højre side af bilen. Selv om de fleste hurtigt tilpasser sig den venstre kørebane, så er det vigtigt at være opmærksom på påbudsskilte, vognbaneskift, sammenfletninger og rundkørsler. Hvis det at skifte gear med venstre hånd er en udfordring for dig, kan du med fordel leje en bil med automatgear. 

Husk, at britiske hastighedsgrænser er angivet i miles per hour (mph) – ikke km/t. I byer er hastighedsgrænsen 30 mph, sv.t. 48 km/t. 

I det centrale London kan kørsel føles kaotisk, og i nogle zoner får man overbelastningsbøder på £8 i hverdagene i perioden 07-18.30. Disse zoner er markeret med et rødt skilt med et hvidt C på. Du kan betale gebyret med din mobiltelefon, på internettet eller på tankstationer. 

Køreråd

Med en udlejningsbil i London er det et meget populært valg om sommeren at tage en dagtur til badebyen Brighton. Byen ligger 103 km (ca. to timers kørsel) syd for London, og har smukke strande. Brighton er også en populær destination for windsurfing, sejlads og beachvolley. En af de største turistattraktioner er The Royal Pavilion, som stod færdig i 1823 som en bopæl for kong Georg 5., og den blev senere købt af byen Brighton. I dag er pavillonen åben for offentligheden. En anden populær attraktion er Brighton Palace Pier, hvor du kan finde restauranter, arkadespil og forlystelsesparker. 

Et andet godt tip til en dagtur fra London går til et af Englands mest kendte vartegn, Stonehenge. Dette forhistoriske monument ligger 136 km sydvest for London og består af en cirkulær stenstruktur omgivet af en jordvold. Stonehenge er opført på UNESCOs verdensarvsliste, og dele af stenstrukturen er over 3.000 år gammel.

Dansk