Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje London

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i London inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

London miniguide

Billeje London

Biludlejning London

London er hovedstaden i Det Forenede Kongerige og er beliggende syd for landet. Themsen deler byen i to og forbinder den engelske kanal, 65 km længere mod syd. Byen er opdelt i 32 distrikter og den gamle bydel City of London, der bare hedder City. London har eksisteret i omkring 2000 år og fungeret som handel er allerede omkring år 1960 e.Kr.Kr. I dag befolkningen på ca. 7500000 (2008).

London har meget at byde på, både historiske bygninger, der er berømt parker og verdensberømte teater Westend. Besøgende kan vælge og alle former for museer, Museum of London til Madame Tussauds. Bemærkelsesværdige bygninger er klokketårnet Big Ben og den verdensberømte slot Tower of London, hvor kronjuvelerne er placeret. Andre attraktioner, der bør tages et besøg på Buckingham Palace, London Zoo og Sea Life London Aquarium.

Lufthavne i Londons Gatwick Airport, Stansted Airport , London City Airport, London Luton lufthavn og den største er Heathrow Airport og ligger ca. 30 km fra byens centrum.

Dansk