Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje London Heathrow Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i London Heathrow Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

London Heathrow Lufthavn miniguide

Billeje London Heathrow Lufthavn

Biludlejning London Heathrow Lufthavn

London Heathrow Airport (LHR) er placeret i Hillingdon, London’s vestlige distrikt, 22 km fra centrum.Lufthavnen har fem terminaler, sidstnævnte blev åbnet i maj 2008. Terminal 1 og 3 er inden for gåafstand, mens terminal 4 og 5 kan nås med gratis bus og tog. Fra London, kan du komme til og fra Heathrow, både med bus, tog og metro. Syv selskaber tilbyder billeje.

Heathrow er verdens 3 største lufthavn i antallet af passagerer (2008) med over 67 millioner passagerer om året, og den største i Europa. Det bliver brugt af 98 forskellige flyselskaber, der flyver til over 170 forskellige destinationer. Lufthavnen er hovedsæde for British Airways, BMI og Virgin Airways Atlantic.

Heathrow har shoppingmuligheder, fra luksusvarer fra Harrods til skatte-og bohandel. De restauranter og cafeer har en bred vifte af fødevarer fra hele verden. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, massage stole og skønhedspleje, diverse VIP længere og legeplads for børn. Der er flere hoteller i forbindelse med de forskellige terminaler.

Dansk