Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje London Heathrow Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i London Heathrow Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

London Heathrow Lufthavn miniguide

Billeje London Heathrow Lufthavn
Biludlejning London Heathrow Lufthavn

London Heathrow Airport (LHR) er placeret i Hillingdon, London’s vestlige distrikt, 22 km fra centrum.Lufthavnen har fem terminaler, sidstnævnte blev åbnet i maj 2008. Terminal 1 og 3 er inden for gåafstand, mens terminal 4 og 5 kan nås med gratis bus og tog. Fra London, kan du komme til og fra Heathrow, både med bus, tog og metro. Syv selskaber tilbyder billeje.

Heathrow er verdens 3 største lufthavn i antallet af passagerer (2008) med over 67 millioner passagerer om året, og den største i Europa. Det bliver brugt af 98 forskellige flyselskaber, der flyver til over 170 forskellige destinationer. Lufthavnen er hovedsæde for British Airways, BMI og Virgin Airways Atlantic.

Heathrow har shoppingmuligheder, fra luksusvarer fra Harrods til skatte-og bohandel. De restauranter og cafeer har en bred vifte af fødevarer fra hele verden. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, massage stole og skønhedspleje, diverse VIP længere og legeplads for børn. Der er flere hoteller i forbindelse med de forskellige terminaler.