Biludlejning England

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje England

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i England inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

England miniguide

Billeje England

Biludlejning England

England ligger i den sydøstlige del af Det Forenede Kongerige (officielt: Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland ), og er den største og mest folkerige land på øen.England har 51 millioner indbyggere (2008), der grænser op Skotland mod nord og Wales mod vest.Landet har også kystlinje på Nordsøen, Det Irske Hav, Den Engelske Kanal, Det Keltiske Hav og Bristol Channel.

Landskabet i England er generelt kendetegnet ved lavland, men i nord og nordvest højland noget. Det højeste bjerg er Scafell Pike – beliggende 987 m. Sydvestlige del af landet er barsk sandsten og granittplatåer.
England har et mildt, tempereret klima med skiftende vejrforhold. Ofte er klimaet karakteriseret ved høj luftfugtighed.

Hovedstaden og verden metropol London har 7,5 millioner indbyggere (ca. 12 millioner i hovedstadsområdet), der ligger ved siden af floden Themsen i det sydøstlige England.Byen er en af de store politiske, økonomiske og kulturelle centre i verden. London har mange af verdens berømte vartegn, herunder Buckingham Palace, London Bridge, parlamentet, Big Ben, London Eye og British Museum, for blot at nævne nogle få.

De mest besøgte byer i England er London, Manchester, Birmingham, Bristol, Leeds , Blackpool, York, Scarborough, Newcastle Gateshed og Liverpool .Flere af disse byer har internationale lufthavne.

London Heathrow Airport er den største og travleste internationale lufthavn i Storbritannien.Lufthavnen ligger 24 km vest for det centrale London.

Hovedstaden har også de mindre lufthavne London City Airport, London Stansted Airport og London Gatwick Airport.

Gennem Billigerebiludlejning.dk kan du bestille en bil på ovennævnte lufthavne og på de fleste større byer og resorts. Reservér billig biludlejning i dag.