Biludlejning England

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje England

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i England inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

England miniguide

Billeje England
Biludlejning England

England ligger i den sydøstlige del af Det Forenede Kongerige (officielt: Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland ), og er den største og mest folkerige land på øen.England har 51 millioner indbyggere (2008), der grænser op Skotland mod nord og Wales mod vest.Landet har også kystlinje på Nordsøen, Det Irske Hav, Den Engelske Kanal, Det Keltiske Hav og Bristol Channel.

Landskabet i England er generelt kendetegnet ved lavland, men i nord og nordvest højland noget. Det højeste bjerg er Scafell Pike – beliggende 987 m. Sydvestlige del af landet er barsk sandsten og granittplatåer.
England har et mildt, tempereret klima med skiftende vejrforhold. Ofte er klimaet karakteriseret ved høj luftfugtighed.

Hovedstaden og verden metropol London har 7,5 millioner indbyggere (ca. 12 millioner i hovedstadsområdet), der ligger ved siden af floden Themsen i det sydøstlige England.Byen er en af de store politiske, økonomiske og kulturelle centre i verden. London har mange af verdens berømte vartegn, herunder Buckingham Palace, London Bridge, parlamentet, Big Ben, London Eye og British Museum, for blot at nævne nogle få.

De mest besøgte byer i England er London, Manchester, Birmingham, Bristol, Leeds, Blackpool, York, Scarborough, Newcastle Gateshed og Liverpool .Flere af disse byer har internationale lufthavne.

London Heathrow Airport er den største og travleste internationale lufthavn i Storbritannien.Lufthavnen ligger 24 km vest for det centrale London.

Hovedstaden har også de mindre lufthavne London City Airport, London Stansted Airport og London Gatwick Airport.

Gennem Billigerebiludlejning.dk kan du bestille en bil på ovennævnte lufthavne og på de fleste større byer og resorts. Reservér billig biludlejning i dag.