Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Oldham

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oldham inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oldham miniguide

Billeje Oldham

Biludlejning Oldham

Oldham ligger nord for England , i amtet Greater Manchester placeret på den engelske vestkyst.Oldham er beliggende ca 10 km nordøst for byen Manchester og den handler om. 70 km til Liverpool i vest. Oldham er en forholdsvis ny by i England og ikke begynde at vokse før i forbindelse med den industrielle revolution i 1700-tallet. I dag befolkningen målt på næsten 105 000 (2008).

Byens historie begynder i 1700-tallet og før den tid var området ideelt til fåreavl. Oldham fik sin tidlige mærke i tekstil-og bomuldsindustrien. Af historiske landmærker skal bemærkes Foxdenton Hall, der er bygget i begyndelsen af 1700 og Alexandra Park blev bygget i 1865. Galleri Oldham giver besøgende en god introduktion til historie og kulturarv, mens Saddleworth Museum giver en forståelse af, hvordan folk levede i fortiden såvel som udstillingen herunder tekstilindustrien.

Manchester Lufthavn er cirka 30 km syd for Oldham og er den travleste lufthavn i land uden for London-området..

Dansk