Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Oldham

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oldham inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oldham miniguide

Billeje Oldham
Biludlejning Oldham

Oldham ligger nord for England, i amtet Greater Manchester placeret på den engelske vestkyst.Oldham er beliggende ca 10 km nordøst for byen Manchester og den handler om. 70 km til Liverpool i vest. Oldham er en forholdsvis ny by i England og ikke begynde at vokse før i forbindelse med den industrielle revolution i 1700-tallet. I dag befolkningen målt på næsten 105 000 (2008).

Byens historie begynder i 1700-tallet og før den tid var området ideelt til fåreavl. Oldham fik sin tidlige mærke i tekstil-og bomuldsindustrien. Af historiske landmærker skal bemærkes Foxdenton Hall, der er bygget i begyndelsen af 1700 og Alexandra Park blev bygget i 1865. Galleri Oldham giver besøgende en god introduktion til historie og kulturarv, mens Saddleworth Museum giver en forståelse af, hvordan folk levede i fortiden såvel som udstillingen herunder tekstilindustrien.

Manchester Lufthavn er cirka 30 km syd for Oldham og er den travleste lufthavn i land uden for London-området..