Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Manchester Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Manchester Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Manchester Lufthavn miniguide

Billeje Manchester Lufthavn
Biludlejning Manchester Lufthavn

Manchester Airport (MAN) er placeret 13,9 km uden for Manchester City. Fra togstationen som ligger i lufthavnen mellem klemme 1 og 2 der er regelmæssige tog til Manchester. Fra samme station kan også rejse til mere end 100 destinationer i England .Bil udlejningsvirksomhed Europcar findes på alle tre terminaler i lufthavnen. Manchester Airport har modtaget flere priser, såsom Travel Weekly Globe Awards »UK bedste lufthavn i 2008.

I 2008 Manchester Airport tog imod 21.219.195 passagerer. Det er den travleste lufthavn i England, hvis man ser bort dem, der er i London, og i 2007 var det 22 travleste i verden. De tre parrede terminaler. Fra Manchester er der direkte fly til flere internationale destinationer også uden for Europa, især til USA. De mest populære ruter er Palma de Mallorca, Dublin, Alicante, Malaga og Dubai.

Spise-og shopping muligheder på Manchester Airport er meget god. Blandt andre faciliteter, en bank, en sundhedsklinik og en legeplads, der er åben 24 timer i døgnet. Radisson SAS Hotel er direkte forbundet til lufthavnen. Der er flere andre hoteller i lufthavnen til Hilton Manchester Airport Hotel.