Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Manchester Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Manchester Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Manchester Lufthavn miniguide

Billeje Manchester Lufthavn

Biludlejning Manchester Lufthavn

Manchester Airport (MAN) er placeret 13,9 km uden for Manchester City. Fra togstationen som ligger i lufthavnen mellem klemme 1 og 2 der er regelmæssige tog til Manchester. Fra samme station kan også rejse til mere end 100 destinationer i England .Bil udlejningsvirksomhed Europcar findes på alle tre terminaler i lufthavnen. Manchester Airport har modtaget flere priser, såsom Travel Weekly Globe Awards »UK bedste lufthavn i 2008.

I 2008 Manchester Airport tog imod 21.219.195 passagerer. Det er den travleste lufthavn i England, hvis man ser bort dem, der er i London, og i 2007 var det 22 travleste i verden. De tre parrede terminaler. Fra Manchester er der direkte fly til flere internationale destinationer også uden for Europa, især til USA . De mest populære ruter er Palma de Mallorca, Dublin, Alicante, Malaga og Dubai.

Spise-og shopping muligheder på Manchester Airport er meget god. Blandt andre faciliteter, en bank, en sundhedsklinik og en legeplads, der er åben 24 timer i døgnet. Radisson SAS Hotel er direkte forbundet til lufthavnen. Der er flere andre hoteller i lufthavnen til Hilton Manchester Airport Hotel.

Dansk